Wraak in Corona tijden

Vandaag is mijn verjaardag. Het is 20 april 2025.

Zoń vijf jaar terug begon alle ellende…

Het begon in China. We hoorden verhalen over een geheimzinnig virus dat daar was uitgebroken op een voedselmarkt. Al direct deden er ook verhalen de ronde dat het virus uit een biolaboratorium was gekomen in Wuhan maar de precieze oorzaak is tot op de dag van vandaag in nevelen gehuld. De V,S. beschuldigd China en China heeft weer een theorie dat het uit de V.S. afkomstig was,

We zagen beelden van mensen die op straat neervielen en we verbaasden ons over de manier waarop de Chinese overheid met haar burgers omging. Dat zal ons toch niet overkomen. Wat zijn het ook een barbaren, gelukkig zijn wij anders in het westen. Dat was wat je toen nog veel hoorde...daar zijn we nu wel van teruggekomen…

Het virus kon zich snel verspreiden omdat de Chinese overheid te geheimzinnig deed en daarom konden toen nog veel Chinezen, met het virus, over de hele wereld reizen. Iets wat nu niet meer mogelijk is. Je moet sinds 2021 namelijk een soort vaccinatie en gezondheids paspoort met je meedragen. Anders kom je nergens meer binnen.

Mijn vader was een complot denker. Hij zei vanaf het begin dat er meer aan de hand was. Dat werd voor hem vooral duidelijk toen halsoverkop de hele westerse wereld de hele economie en samenleving op slot gooide. Het was al snel duidelijk dat dit virus geen ebola of zwarte pest was en dat het sterftecijfer niet echt bijzonder was als je het bijvoorbeeld vergeleek met een zware griep golf. De slachtoffers waren vooral mensen van boven de tachtig die al meerdere aandoeningen hadden.

Mijn vader begreep niet waarom voor het eerst in de geschiedenis zoń groot deel van de wereld werd afgesloten voor een virus met een dergelijke mortaliteit. Hij was ervan overtuigd dat de elite dit virus aangreep om het systeem te kunnen redden wat ze zelf hadden opgetuigd en zodoende de zittende macht aan de macht te kunnen houden.

Ze hadden op financieel gebied er decennia lang een puinhoop van gemaakt. De hele economie was er een van gebakken lucht. Er was veel te veel geld in omloop en de rente was te laag. De EU was een unie die met touwtjes en ducktape aan elkaar zat en ieder moment uit elkaar kon spatten. Er zat al jaren een economische crisis aan te komen en de Zuid Europese landen hadden torenhoge schulden. Ook wou het met de Europese eenwording maar niet vlotten. In bijna alle landen kwamen rechts populistische partijen bovendrijven die enorm populair waren onder de bevolking en stuk voor stuk een hekel hadden aan de macht de de EU over hun had. Ze maakten zich allemaal zorgen over de autonomiteit van hun eigen landen en bevolking. De Eu had de wind dus flink tegen en toen kregen ze ook nog een Brexit te verduren. Engeland stapte uit de EU en de EU was bang dat er meer landen zouden volgen als ze borg moesten staan voor de schulden van de zuid Europese landen.

Het Corona virus was voor de pro EU mensen en de bankiers een geschenk uit de hemel.

Nederland deed eerst nog wel een beetje stoer en sputterde een beetje tegen maar uiteindelijk stemde Nederland ook in met een schuldenunie. Europa werd toen pas echt een. We waren getrouwd met een dronken man die om de haverklap vreemdgaat maar we konden er niet meer van af.

In Nederland waren we in een ‘intelligente’ lockdown beland. Eerst had de regering Rutte de oproep van oppositiepartij Forum voor Democratie, om eens goed te gaan praten over Corona maatregelen, zoals het sluiten van grenzen en het oppimpen van de zorg en ziekenhuizen, weggelachen maar enkele weken later was het ach en wee en werd de economie gesloten. We mochten niet meer sporten, naar restaurants, barren of cafeś. Bioscopen en theaters werden gesloten en we moesten thuisblijven. In je arm niezen en anderhalve meter afstand houden werd het devies. We mochten niet meer bij bejaarden op bezoek en bejaardentehuizen werden gesloten. Gevangenen werden vrijgelaten vanwege de dreiging van Corona besmetting en bejaarden werden opgesloten om ze te beschermen tegen Corona, Groepen mensen mochten niet meer bij elkaar komen en daarmee werd direct een grondrecht, namelijk het demonstratierecht, in de knieën geschoten.

Veel mensen werden panisch en durfden uit angst voor besmetting nauwelijks nog normale contacten aan te gaan. Kinderen mochten niet meer met elkaar spelen en veel mensen zochten hun ouders niet meer op omdat ze bang waren ze te besmetten.

Veel bejaarden overleden onder erbarmelijke omstandigheden in bejaardentehuizen. De laatste weken van hun leven hadden ze nog nauwelijks contact met hun kinderen en kleinkinderen. De kerken werden gesloten. De duivel had in zijn stoutste dromen niet durven dromen dat hij de christenen met een flinke griep de kerk uit zou kunnen jagen.

Mark Rutte en zijn onderknuppels hadden intussen de tijd van hun leven. Eindelijk konden ze Nederland door een echte crisis heen loodsen. Ze voelden zich allemaal een soort Churchill die het Engelse volk door de Tweede Wereldoorlog loodste.

Rutte begon tijdens wekelijkse persconferenties het volk op de hoogte te houden van nieuwe maatregelen en verlenging van maatregelen. Hij sprak al over het nieuwe normaal.

Dat normaal was in twee maanden blijkbaar geheel veranderd. We moesten het nu normaal gaan vinden dat we anderhalve meter afstand hielden, geen handen meer gaven, niet meer met meerdere mensen konden samenkomen en zoveel mogelijk binnen moesten blijven.

Er kwam een app die mensen op hun telefoon moesten zetten en volgzaam als veel Nederlanders zijn deden ze dat ook. Met die app was je een soort verrader van jezelf. De app gaf door als je in de buurt van mensen was geweest die Corona patiënt werden en je kreeg daarna het dwingende advies op twee weken thuis in quarantaine te gaan.

Intussen was het wachten op het vaccin dat ons zou verlossen. Veel mensen zouden alles doen wat de overheid hen opdroeg als ze de draad van hun leven maar weer konden oppakken.

De overheid had het ideale middel gevonden om mensen te controleren en bespelen. De grote onzichtbare vijand die te pas en te onpas weer uit de hoge hoed kon worden getoverd. Eerst hadden we de koude oorlog, toen de oorlog tegen het terrorisme en nu hadden we de grote gezamenlijke vijand.

Het zou maar enkele weken duren...hooguit enkele maanden.

De economie zakte als een plumpudding in elkaar. Veel mensen raakten werkloos. De horeca kreeg zware klappen maar in de zomer mochten de restaurants weer open en leek het weer de goede kant op te gaan. De samenleving bloeide weer enigszins op. Mensen kregen weer hoop. We waren als koeien die in de wei werden losgelaten. Kinderen gingen weer naar school. Er werd weer gesport. Bioscopen en terrasjes waren weer open.

De nachtmerrie was voorbij...althans.

Oktober 2020

De EU kondigde aan dat er vanaf nu geen contant geld meer gebruikt kan worden. Je kon het contante geld nog inleveren bij de bank maar na 1 januari 2021 was het basta.

De overheden liepen teveel belasting inkomsten mis door het zwarte geld en ze konden op deze manier veel beter criminele geldstromen in de gaten houden. Dat was het verhaal maar de ware reden was natuurlijk nog meer controle over de burger. Nu konden ze precies zien wat je met je geld deed en waar je dat uitgaf. Iedereen moest inmiddels verplicht de Corona volg app op zń telefoon hebben. Ook was er inmiddels een vaccin dat binnenkort, versneld, op de markt gebracht zou worden. Het aan Bill Gates gelieerde bedrijf kon vele miljarden tegemoet zien. In het vaccin zaten ook nano chips die je kon aflezen met een telefoon.

De belastingen gingen fors omhoog. We hadden de schulden van Zuid Europa op onze nek en daardoor ging o.a. de hypotheekrente ook omhoog omdat Nederlandse banken nu niet meer zo goedkoop geld kregen. Veel bedrijven waren failliet gegaan en de werkloosheid was op het niveau van de jaren tachtig van de vorige eeuw.

Januari 2021

Rutte was weer op tv. Hij kondigde aan dat er weer een nieuwe versie van het Coronavirus rondwaarde en dat we weer in een lockdown moesten als we niet massaal de maatregelen in acht zouden nemen.

Die maatregelen waren.

Mondkapjes

Vaccineren

DNA afstaan voor EU databank

Alleen nog maar reizen met Vaccin paspoort

Als je daar niet aan mee wilde doen mocht je niet meer naar je werk. Je mocht niet aan andere maatschappelijke activiteiten meedoen en je liep de kans ontslagen te worden. Overal kwamen poortjes waar je temperatuur werd gemeten. Als die niet goed was mocht je niet naar binnen.

Pa werd ontslagen. Hij was al eerder gaan protesteren en had allerlei acties verzonnen. Zo was hij posters gaan maken met tegenovergestelde woorden voor de maatregelen.

IN DEZE ZONE MAG U KNUFFELEN….van dat soort berichten.

Hij werd een paar keer gearresteerd voor demonstreren en kreeg een paar flinke bekeuringen. Hij vocht dat voor de rechtbank uit en werd daar in het gelijk gesteld maar de overheid ging gewoon door met pesten en sarren. Hij werd iedere keer weer voor de meest stompzinnige dingen aangehouden. Op een gegeven moment werd hij geschaduwd en zijn telefoon werd waarschijnlijk afgeluisterd. Ook zat de belastingdienst hem op allerlei manieren dwars.

Tijdens zijn laatste demonstratie, nadat hij was ontslagen, overleed hij door een verkeerde nekklem van een politie agent.

Ik was op dat moment vijftien jaar en kon weinig doen. Mijn moeder was er helemaal kapot van en belandde al gauw in de schuldsanering, We moesten ons huis uit maar konden maanden lang geen geschikte woning vinden omdat asielzoekers voorrang kregen en daarom moesten we bij familie slapen die natuurlijk ook niet op ons zaten te wachten.

In heel Nederland nam het aantal scheidingen fors toe. Duizenden bedrijven gingen failliet en de grote bedrijven konden dankzij de crisis de kleine bedrijven voor een appel en een ei opkopen waardoor je nog meer monopolievorming in de samenleving kreeg.

Het zelfmoordcijfer ging omhoog, het aantal mensen met psychische aandoeningen ging flink omhoog en dan vooral aan smetvrees gelieerde ziekten.

Ouderen hadden nog amper contact met hun kleinkinderen. Waar het vroeger normaal was om kleinkinderen te knuffelen of te kussen was het nu al normaal geworden dat opaś en omaś hun kleinkinderen nog amper zagen in het het griepseizoen.

De jeugdwerkloosheid nam enorm toe en mijn generatie wordt nu gezien als de verloren generatie.

Wereldwijd is er nu al vijf jaar een crisis. Helemaal nadat de V.S en China elkaar openlijk de oorlog verklaarden en nu al vier jaar op allerlei terreinen oorlog met elkaar voeren.

De olieprijs is daardoor van 0 dollar naar 300 dollar gegaan al komt dat ook omdat de dollar niet meer zoveel waard is. De Amerikaanse centrale bank heeft zoveel geld bijgedrukt dat de inflatie enorm toenam. De bom barstte toen China aan het petrodollar systeem ging tornen en zelf de rol en de macht van de dollar wilde overhevelen op de Yuan.

China profiteerde enorm van de crisis doordat zij heel veel goedkope olie konden inkopen en zelf geen olieproducerend land zijn. De V.S en Saoedi Arabië hadden enorm veel last van de lage olieprijs en besloten daar wat aan te gaan doen. De olie cowboys hadden een oorlog nodig. Iran was al jaren de vijand en daarom nu ook het ideale doelwit. Dat gebeurde door een aanval onder valse vlag. Er werd net gedaan of Iran, Amerikaanse schepen had aangevallen in de straat van Hormuz, waarna de V.S. terug sloeg en er een oorlog ontstond. De straat van Hormuz werd afgeslotenen daardoor ging de olieprijs weer als een speer omhoog.

Israël en Saoedi Arabië werden aangevallen en de V.S. vormde samen met de golfstaten en Israël een coalitie tegen Iran. Iran werd weer gesteund door Rusland en China waardoor er weer een zelfde situatie als in Syrië ontstond. Een zinloze oorlog die nu al vier jaar duurt.

De wereld is nog nooit zo instabiel geweest als nu. De wereldmachten strijden niet meer direct tegen elkaar maar gebruiken proxy oorlogen via andere landen en groepering om elkaar te bestrijden.

Over de hele wereld zijn opstanden uitgebroken tegen overheden. De meeste overheden gingen mee in een wereldwijde inperking van burgerrechten.

Veel westerse overheden gingen China nadoen met een soort sociaal krediet systeem waarin je punten kon verdienen door je sociale gedrag aan te passen aan de wensen van de overheid.

Door het uitrollen van een wereldwijd 5G netwerk konden we in 2 seconden een film downloaden in plaats van 10 seconden en konden onze apparaten in huis met elkaar communiceren. De koelkast kon nu zelf in de gaten houden of de eieren op waren en dat doorgeven aan de supermarkt.

Het gevolg was de burgers vanaf de wieg tot het graf, iedere seconde gevolgd konden worden.

Ik zit nu zelf in zoń verzetsgroep. Ik woon in een kraakpand in Utrecht en we voeren allerlei acties om de overheid te saboteren.

Op het vernielen van 5G masten staat nu 20 jaar celstraf.

Rutte is nog steeds premier. Wilders werd vermoord door een verwarde moslim en Baudet werd door een opvolgend financieel en seksschandaal kalt gesteld door de deep state.

Van oppositie is geen sprake. Om de zoveel tijd wordt de noodtoestand weer uitgeroepen en lopen de burgers weer als schapen achter Rutte aan.

Volgend jaar wordt Wopke Hoekstra waarschijnlijk de opvolger van Rutte.

Sinds 2021 hebben we een zakenkabinet in Nederland waarin de VVD en het CDA de enige partijen met werkelijke macht zijn.

19 mei 2025

BREAKING NEWS

“In Den Haag is gisteravond, tijdens een ministersoverleg van het zakenkabinet, een bom afgegaan in de vergaderzaal. Daarbij zijn waarschijnlijk alle aanwezigen omgekomen.

Nederland is in shock. Van de daders en de motieven van de daders is nog niets bekend.”

25 mei 2025

Ik werd s nachts om drie uur van mijn bed gelicht door een arrestatieteam. Ik zit nu in Vucht vast op een speciale afdeling.

Maakt me niet uit. Ik heb mijn vader gewroken en ik heb mijn leven voor Nederland gegeven.

Ik hoop dat ik een inspiratiebron zal zijn voor andere patriotten.

De boom der vrijheid moet eens in de zoveel tijd worden gevoed met het bloed van patriotten en tirannen….