Onderwijs, Politie en falend bestuur

Nederland staat in veel lijstjes in de top 10 van landen die het heel goed doen op economisch, sociaal, sportief en cultureel gebied en onze problemen zijn relatief klein ten opzichte van het grootste deel van de wereld bevolking maar dat is geen reden om niet te klagen. Klagen is immers een van de grootste aanjager van vooruitgang.

Gek genoeg is Nederland ziek. Nederland is ziek op bestuurlijk niveau. Er is een bestuurlijke elite die denkt dat ze de wijsheid in pacht hebben omdat ze een diploma aan de muur hebben hangen. Helaas is de werkelijheid vaak anders dan de theorie uit hun schoolboeken. Ook mensen die vanaf de werkvloer komen, verliezen vaak binnen no time de realiteit uit het oog als ze een bestuurlijke functie krijgen. Het is blijkbaar zo dat hoe hoger je komt hoe meer je de details uit het oog verliest.

Onderwijs

Ik heb van dicht bij mee kunnen maken hoe iemand totaal afkapte op het onderwijs omdat het maar niet tot het bestuurlijk niveau wil doordringen dat de tijden zijn veranderd en ook de kinderen zijn veranderd maar ondanks een jaarlijks terug keer op de eerste plaats van burn out slachtoffers voor het onderwijs, worden keer op keer de verkeerde keuze gemaakt door bestuurders die alleen maar lijken te denken aan sluitende begrotingen en geld op de bank voor verbouwingen en nieuwe scholen.

Mijn vrouw begon 20 jaar terug als leerkracht en als ze toen gratis had moeten les geven had ze dat ook gedaan. Onderwijs was een passie voor haar en als ik vroeg wat ze verdiende dan wist ze dat niet eens. Na 20 jaar is de lol er compleet af en heeft ze een enorme afknapper gehad van het onderwijs. Haar laatste klas van 30 leerlingen zat vol met kinderen die allerlei aandoeningen hadden, omdat er een bobo op het idee was gekomen om leerlingen die eigenlijk naar het speciaal onderwijs moesten maar gewoon op de basis school te houden en die waren voor het gemak maar allemaal in 1 klas bij elkaar gedrukt. Twee ervaren deeltijd leerkrachten moesten wel in staat zijn om dit stuk ongeregeld enige richting te kunnen geven. Al snel was duidelijk dat je zo’n klas niet op je eentje aan kan en dat er in ieder geval dagelijks een klasse assistent bij moest maar eigenlijk heeft zo’n klas qua aandacht dagelijks twee leraren of leraressen nodig.

Dit probleem wilde maar niet tot de directrice doordringen. Heel vreemd omdat deze klas een jaar eerder ook al voor veel problemen had gezorgd en een ander lerares al overspannen thuis zat door die klas. Bij de directrice ging echter nog steeds geen belletje rinkelen. De klasse assistent was er meer niet dan wel omdat er te weinig klasse assistentes waren en andere klassen ook aandacht nodig hadden. Na meerdere noodsignalen drong het nog steeds niet tot de directrice en de bovenschoolse leiding door. Mijn vrouw was het zat en ging naar een andere school en stopte aan het eind van het school jaar omdat ze de buik vol had van het onderwijs.

Hoe is het mogelijk dat een jaarlijkse eerste plaats op de burn out lijst niet leidt tot een introspectie van mensen die verantwoordelijk zijn voor dit onderwijs systeem en hoe kan het dat de bestuurders dit zichzelf blijkbaar niet persoonlijk aanrekenen. Iedere gezonde bedrijfstak zou zichzelf toch eens goed in de spiegel bekijken als blijkt dat jaarlijks duizenden werknemers overspannen thuis zitten.

Als buitenstaander lijkt het zo makkelijk. Ik hoorde dat er voor iedere klas op de lagere school 150.000 euro per jaar beschikbaar is. Zet gewoon op iedere klas, dagelijks 2 leraren. Beperk de vakanties, zodat de werkdruk meer verspreid kan worden en geef daar een loonsverhoging voor terug en luister meer naar de mensen van de werkvloer en negeer al die plannenmakers in Den Haag en al die bovenschoolse interim manager figureren die topsalarissen verdienen maar weinig benul lijken te hebben van wat er zich op de werkvloer afspeelt.

Politie

De politie lijkt een ander voorbeeld van een organisatie waar het maar niet wil lukken. Al vele jaren is het oplossingspercentage van misdrijven enorm laag en neemt het vertouwen van mensen in de politie af. Een voorbeeld van het falen van de politie was de vrouw uit Hoorn wiens aangifte van verkrachting door een Somalische asielzoeker, niet serieus werd genomen en uiteindelijk zelf de dader maar op ging sporen en zelfs toen de politie wist wie het was en waar de dader zat namen ze het nog steeds niet echt serieus. Dit soort mensen zijn dus gewoon überhaupt niet geschikt om bij de politie te werken maar ik geloof niet dat er niet een persoon om is ontslagen. Al jaren is de politietop niet in staat om de vele problemen binnen het korps op te lossen en ze zijn zelfs niet in staat om een goed werkend computer systeem te installeren zodat er al tientallen miljoenen zijn verkwanseld aan mislukte ICT projecten voor de politie. Je zou toch denken dat een politie korps zichzelf niet laat oplichten maar dat is blijkbaar toch de gewoonste zaak van de wereld aangezien meerdere ICT  bedrijven dat hebben gedaan.

In Nederland heeft justitie er voor gekozen om kleine overtredingen keihard aan te pakken en de pakkans voor grote, zware criminaliteit te minimaliseren. Misschien ligt daar een sociaal wetenschappelijke gedachte aan ten grondslag dat je maar beter in een vroeg stadium kan ingrijpen voor zaken uit de klauwen groeien maar het heeft wel geleid tot een groot onrechtvaardigheids gevoel bij heel veel Nederlanders die gigantische bekeuringen op de deurmat krijgen voor kleine snelheidsovertredingen maar zien dat mafia bazen, moordenaars en verkrachters er soms met een tik op de vingers afkomen en in de meeste gevallen helemaal niet worden gepakt. De politie cultuur lijkt te zijn gegijzeld door sociologen uit het hippie tijdperk.

De Oplossing?

We leven in een tijd waar democratie meer en meer een vies woord wordt en elites eigenlijk het liefst het populistische gepeupel de mond zouden snoeren en op dictatoriale wijze beslissingen zou willen nemen. Onze elites, die het er van links tot rechts wel aardig over eens waren dat de toekomst een geglobaliseerde, multi culturele wereld zonder grenzen zou moeten zijn waarin de natie staat een steeds kleinere rol zou gaan spelen, worden massaal teruggefloten door burgers die een hele andere visie op de toekomst en onze samenleving hebben. Terug naar kleinere groepen, die meer autonomie willen en meer lokaal willen handelen en dus meer te zeggen willen hebben over hun eigen leven, druist recht in tegen de plannen van onze elite die een verenigd Europa willen onder leiding van een Europese regering.

Het valt me de laatste jaren meer en meer op dat hoogopgeleide mensen democratie eigenlijk maar een mislukt systeem vinden. Democratie is leuk zolang het in hun straatje pas maar o wee als de meerderheid stemt tegen een associatie verdrag met de Oekraïne, of voor Brexit of Trump. Dan is de stemmer in eens dom en heeft hij of zij geen verstand van zaken en moeten we die beslissingen eigenlijk overlaten aan EXPERTS… Ik ben van mening dat de meeste mensen best weten waarom ze ergens op stemmen en ik kan accepteren dat in een democratie de meerderheid beslist. Een echte democraat accepteert dat er domme en slimme mensen in een samenleving zijn en dat die allemaal evenveel stemrecht hebben. De elite blijft maar vasthouden aan het oude parlementaire systeem van voksvertegenwoordigers die zich verenigen in een partij en zien referenda en nieuwe internet stem methodes als een gevaar voor het status quo. Het heeft allemaal niets met slim zijn of gelijk hebben te maken het gaat gewoon puur om angst voor machtsoverdracht naar het gepeupel…en als het puntje bij paaltje komt dan vertrouwen ze het volk niet omdat ze zichzelf superieur achten.

Vertrouwen en de BuurtZorg oplossing

Dat vertrouwen in de man of vrouw van de werkvloer moet terug komen en dat is ook de basis van een oplossing voor het onderwijs en de politie. Weg met de managers en bestuurders. Laat de mensen van de praktijk het maar oplossen. Dat is precies wat de oprichter van BuurtZorg, Jos de Blok, ook voor ogen had. Er op vertrouwen dat mensen op de werkvloer intelligent genoeg zijn om beslissingen te nemen. Zijn aanpak is een groot succes. De zorgmedewerksters gingen meer verdienen, er was minder administratie, de kosten liepen terug en er waren veel minder managers nodig.

Geef leraren en politiemensen meer vrijheid, laat ze minder administreren en vergaderen en geef mensen die met de poten in de klei staan vertrouwen en ga er maar van uit dat zij meer inzicht en kennis hebben dan managers. Investeer het geld waar het echt nodig is en je zult zien dat die organisaties weer lekker opknappen. Weg met de control freaks, weg met de bureaucratie en het alles maar in hokjes stoppen en binnen kadertjes moeten plaatsen. Weg met overheden en managment lagen die een fethish hebben voor administratie en het hele menselijke leven willen vastleggen in cijfertjes maar daar verder geen reet mee opschieten omdat ze vergeten waar het eigenlijk om draait…kinderen les geven en boeven vangen…hou het simpel.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Las Vegas, Rituelen en Symbologie

Het is misschien een goed idee om, voor je de deur uit gaat, eens te checken waar oefeningen van politie, leger etc. worden gehouden. Het blijkt namelijk dat vrijwel iedere grote aanslag in het westen werd voorafgegaan door een oefening van overheids en hulpdiensten. Ook zien we steeds weer dat de zogenaamde terroristen bekenden waren van de politie en veiligheidsdiensten en dat ze de aanslag meestal zelf ook niet overleven. Ze kunnen dus niet hun eigen visie op de werkelijkheid geven. Ook in Las Vegas zou er een oefening zijn geweest, genaamd operatie Capstone, die precies weer een massa slachting als onderwerp had. Zoals u zult weten is de Capstone (deksteen) het missende onderdeel op de piramide dat o.a. op de dollar biljetten staat afgebeeld.

De aanslag in Las Vegas was vanaf de eerste seconde vreemd. Een aanslag vanaf de 32e  (33e vanuit kelder) verdieping van een hotel, naast een piramide en een obelix, door een miljonair die zou leven van gokken maar ook een piloot was en geen strafblad had, van wie niet direct vast viel te stellen welke motieven hij zou kunnen hebben. Kwam de aanslag voort uit een IS achtergrond, waren er AntiFa motieven, CIA connecties en wapensmokkel of was hij een gefrustreerde doorgedraaide gek? Veel experts vonden het direct al vreemd dat een 64 jaar oude man, zonder een duidelijke militaire achtergrond, met zulke zware machine geweren op zo’n afstand zoveel schade aan kon richten. De experts wezen trouwens ook op het feit dat het wapen dat je hoort een veel zwaarder machine geweer is dan de wapens die de politie aan Paddock linkte. Ook waren er direct getuigenissen over meerdere schutters en vlak voor de aanslag liep er een vrouw door het publiek die iedereen waarschuwde dat ze gingen sterven en op de website 4Chan werd op 11 september 2017 een posting gedaan door iemand die waarschuwde voor een aanslag in Las Vegas onder de operatie naam “High incident project”. Hij noemde het plaatsen van beveiligingspoortjes en controle over burgers als een van de doelen van de aanslag. De bekende Neo Con Chertoff en  casino eigenaar Sheldon Adelson worden genoemd als personen die bij dit complot betrokken waren. Verder was er natuurlijk de vader van Paddock die bleek op de 10 Most Wanted list van de FBI te hebben gestaan en na tientallen jaren op de vlucht te zijn geweest, werd hij aangehouden en kreeg uiteindelijk een soort taakstraf. Had Paddock’s vader connecties met CIA/FBI en kreeg hij daarom zo’n milde straf? De broer van Stephen Paddock was er ook een om in te lijsten. Wat een idioot. Zelden iemand zoveel onzin zien uitkramen nadat ze te horen hadden gekregen dat een familielid tientallen mensen had vermoord. Hij leek het ook echt leuk te vinden om met de media te praten en ging direct maar even zijn hele familie geschiedenis vertellen. Ook ging hij vreselijk opscheppen over hoe sociaal en succesvol hij en zijn broer eigenlijk wel niet waren.

Een ander aspect zijn de voorbodes in onze cultuur want waarom zien we in allerlei culture uitingen zoals films, tv series, pop muziek, literatuur aanwijzingen naar aanslagen die nog gaan gebeuren. Van The Simpsons tot Back to the Future en van Fight Club tot The Big Lebowski zien we bijv. Verwijzingen naar de aanslagen op 11 september 2001 en ook nu in Las Vegas was dat weer het geval met o.a. Mars Attacks.

Ik heb iemand eens horen vertellen dat de tijd een pijl  is die meerdere richtingen aangeeft en dat we in een multi versum leven waar alles op hetzelfde moment gebeurd. Zijn die aanwijzingen in films misschien een onderdeel van een onbewust bewustzijn waarin de schrijver echo’s van de tijd en andere universums ontvangt en dat hij of zij daardoor de toekomst lijkt te kunnen voorspellen? Misschien zou het verstandig zijn om mensen te vinden voor een leerstoel bij een universiteit die zich gaan specialiseren in het erkennen van dit soort voorbodes, symbolen, numerologie etc. zodat ze ons misschien kunnen waarschuwen voor verdachte zaken in de toekomst.

We zien tijdens zo’n aanslag dus terugkerende thema’s. Een daarvan is de symbologie die door geheime genootschappen, zoals de Vrijmetselaars, wordt gebruikt. Ik denk dat dit soort symbolen worden gebruikt om broerders over de hele wereld in te lichten over het doel van de aanslag en het verdere verloop. We zien bijv. dat na zo’n aanslag de media allemaal precies hetzelfde verhaal naar buiten brengen. Er is niet een grote nieuwsorganisatie die eens een ander kijk op het gebeuren geeft en bijv. een paar hele goede onderzoeksjournalisten alles uit laat spitten. Er moet een consensus realiteit gecreëerd worden, zodat de elite maximaal kan profiteren van de aanslag en hun doelen optimaal worden gerealiseerd. Het feit dat slachtoffers bijv. geen schoenen dragen op foto’s in kranten, dat een aanslag op een bepaalde datum wordt gepleegd, dat de aanslag vanaf een bepaalde verdieping wordt gepleegd naast een piramide, namen van daders en slachtoffers die op een bepaalde manier kunnen worden geïnterpreteerd etc., zijn allemaal zaken waarmee onze elite onderling communiceert. Wij staan er vaak niet bij stil dat onze elites in bepaalde zaken geloven die wij als onzin beschouwen maar in hun ogen een essentiële en occulte betekenis hebben. Breedte en lengte graden, energiepunten, data, stand van de sterren, invloed van seks en geweld op de psyche van mensen, etc. zijn allemaal zaken die invloed hebben op het wereldgebeuren. Zaken waar wij stervelingen nauwelijks weet van hebben maar wel degelijk worden gebruikt om ons te beïnvloeden. Is de moord op 58 mensen tijdens een oogst festival aan de voet van een piramide wellicht een soort offer geweest aan occulte krachten om daarmee een hoger doel te dienen? De plek van de aanslag op JFK, Dealey Plaza in Dallas, liggend op de 33e breedtegraad, zit ook boordevol occulte symbologie. Dealey was een 33e graad vrijmetselaar, Obelisken, driehoeken, Elm street, zon en maan symbologie etc. Werd Kennedy misschien ook geofferd op deze gewijde plek?

Was het voordragen van het gedicht van Kipling’s “Mandalay”, een dag voor de aanslag in Las Vegas, door minister van buitenlandse zaken Boris Johnson, tijdens een staatsbezoek aan Myanmar niet erg toevallig? Was dit misschien een soort boodschap of werd Johnson onbewust beïnvloed door een aantrekkingskracht uit de toekomst of kreeg hij een onbewust signaal uit een parallel universum?

Dit voorval deed me denken aan Christine Legarde die in 2014 een speech hield voor de National Press Club en daar een vreemd verhaal vertelde over numerologie en het magische getal 7. Voor een niet ingewijde was er geen touw aan haar verhaal vast te knopen. Enkele maanden later in de 7e maand van het jaar op 17 juli 2014 werd er een aanslag gepleegd op MH-17,een Boeing 777. Een maand eerder was de G7 vergadering gehouden in Brussel. Deze vond plaats zonder Rusland, waar de G7 top eerst zou plaatsvinden. Werd daar misschien besloten om de koude oorlog weer nieuw leven in te blazen en werd MH-17 als aanleiding gebruikt om van Rusland weer de nieuwe boeman te maken en was het verhaal van Legarde misschien een hint in die richting?

Vooralsnog weten we nog niet wat er precies is gebeurd in Las Vegas. Was Stephen Paddock een wapenhandelaar die miljoenen moest wit wassen in casino’s? Was hij een soort Barry Seal  figuur, de piloot die in de jaren 80 drugs en wapens verhandelde met de Contras in opdracht van de CIA en later werd vermoord? Had hij via zijn voormalige werkgever Lockheed Martin contacten met de CIA? Is hij misschien als een soort patsy, net als Lee Harvey Oswald, gebruikt in een schimmig spel om er voor te zorgen dat er strengere wapen wetgeving zou komen in de V.S.?

We zijn nu bijna 3 weken verder en we zijn nog geen steek verder gekomen. Intussen is er wel een bizar interview geweest van de vermiste bewaker van het Mandalay Bay hotel die zou zijn neergeschoten door Paddock. Hij dook in eens bij de “Ellen” show op. Ellen wordt gesponsord door MGM uit Las Vegas en er zijn ook speciale Ellen gok apparaten in de MGM casinos. Dat lijkt dus een opzetje te zijn geweest. Damage control, want wie haalt het nu in zijn hoofd om zo’n belangrijk verhaal bij een uitgerangeerde comediene op te gaan vertellen. Hij verklaarde dat dit ook zijn enige interview zou zijn wat zelfs Tucker Carlson aanleiding gaf om sterk te gaan twijfelen aan het officiële verhaal over de Las Vegas shooting.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Standbeelden voor Vlad de Spietser en de Nazi’s

“You think when you wake up in the morning yesterday don't count. But yesterday is all that does count. What else is there? Your life is made out of the days it’s made out of. Nothin else.”
― Cormac McCarthy, No Country for Old Men

“Every moment in your life is a turning and every one a choosing. Somewhere you made a choice. All followed to this. The accounting is scrupulous. The shape is drawn. No line can be erased. I had no belief in your ability to move a coin to your bidding. How could you? A person's path through the world seldom changes and even more seldom will it change abruptly. And the shape of your path was visible from the beginning.”
― Cormac McCarthy

Onlangs beluisterde ik de podcast van Dan Carlin over de Keltische stammen die in opstand kwamen tegen het Romeinse rijk. Uit de beschrijvingen van Caesar over de cultuur van de Kelten en Germanen kunnen we opmaken dat wij in Midden en Noord Europa een andere mentaliteit hadden en hebben dan de zuidelijke landen in Europa. Vrouwen waren hier bijv. al veel mondiger en hadden veel meer vrijheid. De mannen waren vrijgevochten en het individu en onafhankelijkheid speelden een veel grotere rol in vergelijking met de zuid Europeanen en mensen uit Afrika en het Midden Oosten.

We hebben dus wel degelijk een bepaalde ingebakken cultuur die we nu nog terug zien. Het is de vraag of die cultuur het waard is om voor te vechten?

Recent was er een discussie over het Witte de With museum in Rotterdam dat haar naam wilde veranderen omdat er klachten waren gekomen over de naam vanwege een link met de VOC tijd. Het bleek dat Witte de With eigenlijk, gezien de historische context, nauwelijks iets viel te verwijten en dat hij Nederland zelfs had behoed voor invasies van buitenlandse mogendheden. Een nationale held dus maar dat mocht niet baten aangezien er 2 en halve allochtoon moeite hadden met de naam van het museum wat natuurlijk veel zwaarder weegt dan het redden van Nederland.

We hebben vandaag de dag nogal moeite met onze helden vooral omdat ze met een 21e eeuwse bril worden bekeken. Als je het zo gaat spelen dan moeten kwam Michiel de Ruijter natuurlijk ook ernstig tekort omdat die geen gender neutrale wc’s op zijn schepen had en het valt hem natuurlijk ook te verwijten dat hij sowieso nauwelijks transgenders in dienst had en Afrikanen niet onder dezelfde arbeidsvoorwaarden dienden als de autochtone Hollandse knapen.

Nu we toch zo lekker ongenuanceerd bezig zijn en social justice warriors de geschiedenis aan het kapen zijn moeten we er misschien maar gewoon met de botte bijl in gaan hakken. Geen excuses meer..wij zijn gewoon de besten en God houdt van het Westen.

In dat licht van historisch perspectief moeten we misschien enkele personen wat meer op een voetstuk gaan zetten die nu een beetje met de nek worden aangekeken omdat we misschien kunnen stellen dat Europa er zonder hen anders had uitgezien. Kerkleiders en historici hebben altijd de mond vol over Paulus, Augustinus, Calvijn, Luther, Franciscus van Assisi etc, maar eigenlijk zijn sommige historische figuren, die moreel gezien niet in hoog aanzien staan en veel bloed aan hun handen hebben, misschien wel net zo belangrijk geweest voor het christendom en de Europese cultuur. Het is natuurlijk niet populair om in theologische en religieuze kringen te beweren dat er misschien soms bloed moet vloeien om de geschiedenis een zetje in de goede richting te kunnen geven. Het is niet populair om te zeggen dat het, voor de bescherming en behoud van je eigen cultuur, soms nodig is om je handen vuil te maken. De historische realiteit leert ons echter dat de wereld een zero sum game is en dat onze cultuur en beschaving aan de top is komen te staan doordat onze voorouders bepaalde keuzes maakten en offers brachten die, helemaal naar de huidige standaard, moreel gezien, nauwelijks door de beugel konden. Is de westerse cultuur, die voortkwam uit een mix van Germaanse, Keltische en christelijke invloeden, komen bovendrijven boven alle ander culturen, omdat de Goden ons systeem misschien toch de beste vinden? Ik bedoel als, moslim, boeddhist of hindoe zou je misschien eens de vraag kunnen stellen waarom het de westerse wereld zo voor de wind gaat in tegenstelling tot hun eigen culturen. Ondanks alle offers en aanbidding blijven ze maar voortploeteren in armoede. De Goden lijken hun niet goed gezind.

Daarom pleit ik voor een herwaardering van verguisde helden die door het laten vloeien van vele liters bloed de westerse cultuur een enorme dienst hebben bewezen en als je de wereld zwart wit bekijkt dan moeten we tot de conclusie komen dat ze Gods werk deden want de westerse wereld is immers het meest gezegende werelddeel en als je in God gelooft, dan lijkt die aan onze kant te staan..

Oké, daar komt ie dan de verschrikkelijke helden top 4.


Vlad de Spietser

Om te beginnen Vlad de Spietser. Deze Vlad de derde van wallachije, uit een provincie in het huidige Roemenie, zorgde er in de 15e eeuw voor dat de Ottomaanse moslim legers tot staan werden gebracht.  Vlad was lid van “de orde van de Draak” een genootschap dat zich ten doel stelde om het christendom te beschermen tegen moslim overheersing. Vlad de Spietser kreeg zijn naam omdat hij vaak vijanden op palen liet spietsen en hen dan als een soort bos van gespietsten langs de wegen liet plaatsen ter waarschuwing voor zijn vijanden. Bram Stoker baseerde zijn dracula ondermeer op deze persoon.

Moreel gezien niet een persoon waar de huidige kerkleiders mee weglopen maar je kunt misschien stellen dat Vlad de Spietser net zo belangrijk voor het christendom en de Europese cultuur is geweest als bijv. Paulus.

Dit breukvlak tussen het christendom en de moslim wereld schuurt heden ten dage nog steeds in het voormalig Joegoslavië waar we nog niet zo lang geleden deze echo’s uit het verleden zagen weerklinken in de genocide op moslims in Sebrenica en de strijdt tussen Bosnische moslims en christelijke Serven. Ook vandaag de dag broeien die gevoelens nog zoals onlangs bleek uit de VPRO serie “Allah in Europa”

Het Poolse leger

Op 12 september 1683 versloeg een Pools leger de Ottomaanse moslims voor de poorten van Wenen. Dit zou misschien een nationale feestdag moeten zijn en alle kerken in Nederland en heel Europa zouden ieder jaar bij deze zege stil moeten staan. Deze overwinning op de moslim legers heeft er immers mede voor gezorgd dat Europa een christelijk continent is gebleven.

De Nazi’s

Ik heb al enkele jaren het idee dat de opkomst van de Nazi beweging en het fascisme is aangestuurd door de Katholieke kerk als een tegenbeweging voor de communisten. Toen de Bolsjewisten aan de macht kwamen in Rusland was het al snel gedaan met de kerk. De kerk werd door de Bolsjewisten als een vijand van het Marxisme beschouwd en moest samen met de grootgrondbezitters en de adel verdwijnen en zij werden dan ook massaal uitgemoord na de revolutie in 1917. De adel en kerken in Europa zagen de opkomst van het communisme in bijna heel Europa als een gevaar voor hun voortbestaan en wellicht steunden ze daarom de opkomst van het fascisme. Veel Europeanen, ook in bezette gebieden, melden zich, tijdens WO2, aan bij het Duitse leger in de strijdt aan het Oostfront tegen de vijand van de kerk, het communisme/Bolsjewisme. Dat laatste vergeten we heden ten dage nog wel eens. De hele lebensraum en rassen filosofie van de Nazi’s was misschien wel een dekmantel voor het heroveren van het grote Katholiek rijk. De strijdt tussen het communisme en fascisme zorgde voor vele miljoenen slachtoffers maar zorgde er ook voor dat het communisme werd ingedamd en uiteindelijk verslagen. De Nazi’s werden uiteindelijk het symbool van het ultieme kwaad maar het is maar de vraag of zij die kwalificatie waar kunnen maken in vergelijking met de wandaden van het communisme.

Even simpel bekeken zou je misschien als heden daagse kerkganger de Nazi’s wel dankbaar kunnen zijn want het is maar de vraag in hoe verre de kerkganger nog van zijn zondagse dienstjes zou kunnen genieten in een communistisch Nederland/Europa. Het is immers heel goed denkbaar dat het communisme uiteindelijk de overhand had gekregen in Europa als de Nazi’s niet waren opgestaan. Hitler overleefde zo’n 15 aanslagen op zijn leven. Je zou bijna gaan denken dat een Goddelijke kracht hem in bescherming had genomen…al bleef er van die goddelijke bescherming natuurlijk weinig over na het debacle bij Stalingrad maar aan de andere kant werden de Duitsters weer snel gezegend want binnen 40 jaar waren ze zo ongeveer het meest welvarende volk ter wereld.


Hernan Cortes

Cortes is misschien wel de meest heldhaftige en dapperste man ooit en zijn verovering van het Azteken rijk in het huidige Mexico is misschien wel een van de mooiste verhalen uit de wereld geschiedenis. Samen met zo’n 500 Spanjaarden veroverde Cortes het hele rijk der Azteken. Natuurlijk had hij ook nog hulp van vele duizenden krijgers van lokale stammen die een hekel aan de Azteken hadden en natuurlijk hadden de Spanjaarden betere wapens en de beschikking over paarden en grote honden en natuurlijk hadden de Spanjaarden betere oorlogs tactieken maar dat neemt niet weg dat het een ongelofelijke prestatie van Cortes en zijn mannen is geweest en laten we niet vergeten dat het hem op de juiste momenten ook ongelofelijk meezat. Zo ongelofelijk dat je bijna in een soort goddelijke besturing zou gaan geloven. Als het hem even tegenzat dan brak er bijv. net weer een of andere virus ziekte uit die dan de vijanden Cortes uitroeide.

Cortes veroverde Mexico en legde daarmee de basis voor het christendom in midden en zuid Amerika.

Zelfverdediging

Het is dus belangrijk om af en toe de wapens op te pakken om jezelf, je familie, je dorp of stad, je land en je cultuur te verdedigen, want er kan zomaar een Cortes langskomen of een Ottomaanse Sultan die je van alles op gaat leggen en er voor zogt dat je hele cultuur en autonomie naar de kloten gaat. Eigenlijk is dat ook heel Bijbels. Jezus zegt immers: ik ben niet gekomen om vrede te brengen, ik ben gekomen om het zwaard te brengen en in het oude testament leren we dat we vooral voor onszelf en onze cultuur op moeten komen. Daar worden duizenden Filistijnen en andere stammen met vrouwen, ouderen, kinderen en vee over de kling gejaagd om het uiteindelijk doel, de verovering van een gebied en de stichting van een eigen staat te bewerkstelligen.

Kortom luister niet naar al die geitenbreier christenen, die halve hippie achtige, Youth for Christ types die nu massaal Groen Links en Christen Unie stemmen. Zij verkondigen een valse christelijke leer die slechts de helft van het verhaal vertelt en vergeet dat er een balans moet zijn tussen goed en kwaad, licht en donker. Als je alleen maar lief bent zullen mensen je gaan misbruiken, je moet ergens voor staan in dit leven en daar ook letterlijk voor vechten anders ben je geen knip voor de neus waard. De “GOEDEN” moeten het vuur brandende houden. Je moet goed zijn als het kan maar ook slecht durven zijn op de momenten dat het er op aan komt.

De schrijver Cormac McCarthy schrijft veel over dit onderwerp. In zijn boeken zie je een keiharde wereld die geen mededogen kent en waarin je continu geconfronteerd wordt met je eigen keuzes. Het leven draait om eerlijke spelregels, die je zult moeten handhaven omdat die je anders vroeg of laat in de kont bijten. In “No Country For Old Men”, dat schitterend werd verfilmd door de Coen broers, lezen we over een huurmoordenaar die verantwoording nemen voor keuzes tot in het extreme doortrekt. Hij ziet achter alles in het leven een doel en een betekenis. Daarnaast zien we Moss, een dappere flierefluiter die de gevolgen van zijn daden maar niet wil inzien en verder zien we nog een sheriff die een beetje een middenweg tussen deze figuren vormt. Een milde, bedachtzame twijfelaar. Hij droomt op het einde van de film over zijn vader die hem vertelt het vuur brandende te houden. Ook in “The Road” zien we die keiharde wereld en het maken van goede verantwoordelijke keuzes terug. Ook dit verhaal eindigt met een verwijzing naar het brandende houden van het vuur. In de “The Counselor” zien we een man die de verregaande consequenties van zijn keuzes moet ondergaan. Wederom een keiharde wereld waarin verantwoordelijke keuzes een cruciale rol spelen.

De boodschap van McCarthy komt dus denk ik neer op het maken van verantwoordelijk keuzes en de consequenties daarvan accepteren. Verder moeten we het vuur brandende houden en daar bedoeld hij denk ik mee dat je in deze donkere wereld, als mens een verantwoordelijkheid hebt om met je gedrag en je levenshouding het licht te laten overwinnen over de duisternis.

Die duisternis is in mijn ogen de Islam, de dictatuur van de banken, de globalisering, de multi culturele samenleving, stompzinnige oorlogsvoering en imperialisme vanwege pure geldlust, beperking van vrijheid van meningsuiting, beperking van democratie, propaganda en leugens in de Main Stream Media. Dat zijn allemaal zaken waartegen we MOETEN vechten, omdat we anders onze cultuur en onze vrijheid kwijt raken en dan achteraf moeten beseffen dat we geen knip voor de neus waard waren.

          “Jij bent de wereld die je hebt gecreëerd”

              -Cormac McCarthy (The Counselor)-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waarom de linkse kerk met de Islam collaboreert

 “Let us consider magic as the will made manifest; our inmost dreams externalized, to work their influence upon the world”

-Alan Moore-

Die vraag komt de laatste tijd bij veel mensen naar voren. Het is natuurlijk ook vreemd dat een groep moderne, verlichte mensen die in vrijheid van meningsuiting, gelijkheid van man en vrouw en gelijke rechten voor homoseksuelen geloven het zo opnemen voor een godsdienst die juist indruist tegen deze westerse waarden en normen. De enige nog enigszins redelijke verklaring die je hoort is dat veel politici deze minderheden als stemvee zien en soms ook echt met ze begaan zijn omdat ze minderheden per definitie zielig vinden en minderheden onbewust altijd koppelen aan de joden vervolging in WO2.

Realistisch gezien klopt daar natuurlijk helemaal niets van en het wrange is zelfs dat die oorspronkelijke groep vervolgde Joden nu zelfs met meer racisme te maken krijgt dankzij de instroom van miljoenen moslims.

Een mogelijke verklaring voor het slijmen met moslims vond ik in de graphic novel “From Hell” van Alan Moore, namelijk vrouwenhaat.

“From Hell” gaat over de Jack de Ripper zaak en daarin wordt de theorie naar voren gebracht dat de hofarts (William Gull) van de koningin, gesteund door zijn Vrijmetselaar vriendjes, de moorden zou hebben gepleegd. Ook zou er in de moorden een vrijmetselaars ritueel verborgen zitten.

Tijdens een rit met zijn koetsier door Londen legt William Gull zijn visie op Londen en de geschiedenis uit. Steden, stenen en plaatsen zijn volgens hem levende organismen die de sporen van de geschiedenis met zich meedragen. In de stenen zit het bloed, de angst, de vreugde, de emoties van vele generaties mensen. Gull: “De taal van Stenen en Symbolen spreekt direct tot het onderbewustzijn.” Gull vervolgd dat er, al zolang als de mensheid bestaat, een strijd gaande is tussen vrouwen en mannen, tussen de linker en rechter hersenhelften, tussen de zon en de maan. Gull:“Het is in de oorlog tussen de zon en de maan dat de man de macht van de vrouw steelt. De linker hersenhelft overwint de rechter. De rede ketent de krankzinnigheid”

Gull vraagt op een gegeven moment: “Vind je vrouwen leuk, als sekse? De manier waarop ze denken? De dingen die ze zeggen? Zou je bijvoorbeeld een wereld tolereren waarin vrouwen de baas waren? Waar mannen gebonden zouden zijn aan hun grillen en bestuurd werden door hun hoon? Vroeger hadden vrouwen macht, toen we nog in grotten leefden en het leven draaide om het mysterie van de geboorte en daarom waren vrouwen heilig en waren de eerste goden vrouwelijk”

Gull:”Godinnen werden vervangen door goden. Daarna kwam het offeren van kinderen waardoor het belangrijkste vrouwelijke symbool, het moederschap, hun magische macht, werd kapot gemaakt.” “Met symbolen halen mannen vrouwen naar beneden en met symbolen houden ze vrouwen daar”

In veel westerse steden zie je obelisken in het straatbeeld. Een fallus symbool dat voortkomt uit het verhaal over de afgehakte, verdwenen penis van Osiris. Ook zien we over de hele wereld kerktorens en minaretten die ook een fallus symbool voorstellen. Kortom overal om ons heen worden vrouwen geconfronteerd met de macht van de man.

De vrijmetselarij was eeuwenlang een puur mannelijke aangelegenheid, kerkgenootschappen houden vrouwen en mannen vaak strikt gescheiden en staan vaak niet toe dat vrouwen ambtelijke posities bekleden. Alan Moore kan dus best wel eens gelijk hebben met de theorie die hij door William Gull liet uitspreken, dat er een eeuwige strijd gaande is tussen het vrouwelijke en het mannelijke, de rede en het onderbewustzijn, de zon en de maan. Gull:”Vrouwen eisen nu stemrecht en gelijkwaardigheid! Zij sleuren ons mee terug naar die kinderkamer uit de oertijd, het bewind van het instinct en de tirannie van de moedermelk.” Gull ziet in “From Hell” het christendom als een voortzetting van die mannelijke krachten, een zonne godsdienst die de zon van god vereert. Paulus de grondlegger van het christelijke geloof zou een voorganger van de Vrijmetselaars zijn geweest. Hij zegt in 1 Korintiërs 3 vers 10: “Als meesterbouwer heb ik een fundering neergelegd waarop anderen verder bouwen” Paulus geeft in zijn geschriften ook duidelijk de ondergeschikte plaats van de vrouw aan in de kerkgemeenschap.

In de tijd van de Rippermoorden, eind 19e eeuw, waren spiritualiteit en occultisme met een enorme comeback bezig. De elite hield zich bezig met het oproepen van geesten en occulte rituelen. De rechterhersenhelft behaalde weer kleine overwinningen. Gull ziet de moorden op de prostituees als een symbolisch ritueel om die krachten weer terug in de fles te drijven.

In de 20e eeuw krijgen vrouwen steeds meer macht en gelijke rechten. Na de seksuele revolutie en de opkomst van het feminisme in de jaren 60/70 van de vorige eeuw, zien we nu weer veel meer vrouwen die niets met het feminisme hebben en veel minder opstandig zijn dan eerdere generaties. Vrouwen die gewoon huisje, boompje, beestje willen een gezinnetje met kinderen en liever in deeltijd werken. Heeft de opkomst van de Islam in het westen daar misschien ook iets mee te maken. Ziet onze elite, waarvan velen lid zijn van de vrijmetselaars, de Islam als een natuurlijke bondgenoot tegen het vrouwelijke. Zorgen al die Islamitische symbolen in onze straten er voor dat vrouwen weer even op hun plek worden gezet?

Een ander punt is dat veel mensen uit de elite pedo seksuele neigingen hebben en de Islam lijkt ook op dat gebied een natuurlijk bondgenoot aangezien het in de moslim wereld heel normaal is als je met minderjarige meisjes trouwt. (Zie profeet Mohammed) In sommige Islamitische landen, zoals Afghanistan, kennen ze de gewoonte om jongens die verkleed zijn als meisjes (Bacha Bazi), seksueel te misbruiken.

Vrouwenhaat en de liefde voor de Islam

Veel mannen denken dat alle ellende op deze wereld, buiten natuurrampen om eigenlijk aan een ander soort natuurramp is te danken: de vrouw.

Denk maar eens na. Sinds de oertijd proberen mannen voor hun gezin te zorgen en hun nageslacht te beschermen tegen vijanden en allerhande bedreigingen. Uit dat gegeven is alle ellende ontstaan.

Ik zie de eerste oervrouwen al ouwehoeren tegen hun oermannen. Dat de buurvrouw een veel grotere grot heeft met meerdere vertrekken, dat zij het veel warmer heeft, want haar man kan vuur maken en ze hoeven niet zoveel te sjouwen want haar man heeft twee ronde voorwerpen onder hun kar gezet en ze kunnen het vlees veel beter bewaren want haar man heeft heel veel van dat witte poeder gevonden en hij maakt ook van die mooie sieraden etc.

Toen is het gezeik al begonnen. Alle ellende op de wereld komt voort uit het feit dat een man het de vrouw naar de zin wil maken. Vanuit die gedachte gingen mannen steeds gekkere dingen doen om te voldoen aan de hoge eisen van hun vrouwen. Altijd meer, altijd groter en altijd verder om het vrouwtje thuis maar tevreden te houden.

Iedere man weet dat in z’n achterhoofd  en bij sommige mannen en culturen komt die frustratie naar boven in vormen van vrouwen onderdrukking. Mannen weten dat vrouwen een seksuele macht over hun hebben en ze weten dat vrouwen daar misbruik van maken. We zijn bezeten door een magische seksuele toverbezwering.

Seksueel gezien worden mannen vanaf het beginstadium van de huidige mens al gediscrimineerd door vrouwen. Kijk maar eens in je stamboom en dan zal je zien dat daar bijna 2x zoveel vrouwen in voorkomen. Dat komt omdat vrouwen zich niet door zomaar iedereen laten bevruchten. Ze selecteren het beste zaad om voor het beste nageslacht te zorgen. Daar zijn hele groepen mannen de dupe van en die mannen zijn zwaar gefrustreerd en die frustratie uit zich in vrouwenhaat en vrouwen onderdrukking. Mannen begrepen dat ze hun biologische voetafdruk konden vergroten doormiddel van macht en kracht. De machtigste mannen kregen de meeste vrouwen, wat er vervolgens toe leidde dat nog meer mannen niet aan de vrouw konden komen met als gevolgd dat mannen op zoek gingen naar vrouwen uit andere streken…de domino stenen van ellende, oorlog, moord en diefstal begonnen daarna steeds sneller om te vallen…

Deze negatieve visie op vrouwen, wordt diep van binnen, door heel veel mannen gedeeld. Ook veel zogenaamde feministische mannen lopen met deze verborgen bagage, zwaar gefrustreerd door het leven en zullen bewust of onbewust deze frustratie op vrouwen botvieren. Veel mannen walgen van zichzelf dat ze zich zo laten overheersen door de seksuele aantrekkingskracht van een vrouw en dat uit zich in onverschilligheid en verwaarlozing van relaties.

Het is dus niet echt vreemd dat veel linkse mannen misschien diep van binnen denken: “die Islam is dan misschien wel een achterlijke godsdienst maar ze hebben die vrouwen wel lekker onder de duim”

Nu ik toch al lekker ongenuanceerd bezig ben kan ik de linkse feministische vrouw ook nog wel even meenemen in mijn betoog. Hun liefde voor de Islam is misschien nog minder goed te begrijpen dan die van mannen. Ik zou hun steun aan de Islam alleen kunnen verklaren doormiddel van psychologie van de koude grond namelijk dat vrouwen diep van binnen houden van dominante mannen die hun vertellen wat ze moeten doen. Biologisch gezien vallen vrouwen over het algemeen op dominante mannen en dat zal bij veel vrouwen misschien onbewust een zwaardere rol spelen dan hun beredeneerde ideeën over de rol van de vrouw in de westerse maatschappij. Na eeuwenlang een ondergeschikte rol te hebben gespeeld zal het nu niet meevallen om tegen je hormonen en genen in een carrière te moeten maken en alles te moeten doen wat een man ook doet. Wat dat betreft is zo’n moslima leventje natuurlijk lekker overzichtelijk. Beetje huishouden doen, hoofddoekje op dus geen vervelende mannen die met je flirten, kindertjes verzorgen en that’s it. Beetje saai misschien maar ik denk niet dat er veel moslim vrouwen met een burn out thuis op de bank zitten.

Linkse mensen en het Marxistische denken dat ze met zich meetorsen staan lijnrecht tegenover de natuur. Ze vechten tegen de natuur omdat de natuur discrimineert. In de natuur heerst namelijk de macht van de sterkste Ze hebben een wereldbeeld dat niet strookt naar de natuurlijke werkelijkheid. Ze geloven in de maakbare mens, de schone lei die gekneed en gevormd kan worden naar een ideaal beeld. Deze idealen die zelden tot nooit met de realiteit samengaan, zorgen er voor dat ze keer op keer op hun bek gaan en keer op keer stort hun onrealistische mensbeeld de mensheid weer in het verderf.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Manchester: Tot hier en niet verder!

Na de aanslag in Manchester waarbij tot nu toe 22 doden en vele gewonden vielen, waaronder veel kinderen, stelde ik mezelf de vraag: waar ligt nu de grens? Moeten we nu weer gaan wachten op de volgende aanslag? Gaan we het pas echt serieus nemen als er zo’n malloot hier een aanslag gaat plegen? De omstreden Engelse media persoonlijkheid Katie Hopkins twitterde: “Westerse mannen. Dit zijn jullie vrouwen. Jullie dochters. Jullie zonen. Kom in opstand. Eis actie. Ga niet over tot de orde van de dag.”

Als persoon die zich al jaren in het complot wereldje begeeft en zich daarom bewust is van de rol van het westerse imperialisme in de moslim wereld, begin ik mezelf toch af te vragen wat wij nu aanmoeten met de Islam en moslims. Want of we nu gemanipuleerd worden of tegen elkaar worden opgestookt of niet, je moet als burger toch een kant kiezen. Daar word je feitelijk toe gedwongen. Je kan wel net doen of je overal buiten staat maar je bent een burger van een land en onderdeel van een cultuur, een generatie en de geschiedenis. Blijkbaar slapen we met de vijand in een bed en zijn moslims meer loyaal aan andere moslims dan aan landgenoten. Dat staat als een paal boven water en dat blijkt ook iedere keer weer uit onderzoeken. Er is ontzettend veel begrip voor terrorisme en aanslagen op de ongelovigen worden redelijk positief ontvangen in de moslim wereld. Ook de loyaliteit aan de thuislanden is enorm. Vraag maar eens aan de gemiddelde Turk wie zijn president is. Je zult dan vaker Erdogan als Rutte horen. Moslims hebben weinig tot niets met het westen en voelen zich verbonden met de moslim wereld.

We zijn al eeuwen in conflict met de Islam. Islamitische piraten maken ons al eeuwen het leven zuur op de middel landse zee en vele Europeanen werden als slaven te werk gesteld in Islamitische landen en dankzij het Poolse leger werden Islamitische legers verslagen voor de poorten van Wenen in 1683 en in de 19e eeuw ging er zelfs nog een Nederlands/Engelse vloot naar Algerije om Europese slaven te bevrijden.

Onze eigen politici en multi nationals hebben de moslims hier massaal naar toe gehaald en de domme oorlogen in Irak, Syrië en Libië en de Europese politieke onwil om vluchtelingenstromen te stoppen hebben de zaak alleen maar verslechterd. We hebben dus zelf een grote rol in dit verhaal maar dat wil nog niet zeggen dat we daarom maar domweg door moeten gaan met het invoeren van grote groepen moslims. Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat de Islam cultuur en de westerse cultuur niet samengaan. We hebben het geprobeerd. Het werkt niet, dus hoe gaan we dat nu oplossen? We hebben de poorten geopend voor de barbaren en nu zitten we met de gebakken peren.

Laten we om te beginnen vaststellen dat de moslims die hier wonen gewoon 100% dezelfde burgerrechten moeten hebben als iedere ander burger. Vrijheid van godsdienst, etc. We moeten echter wel eisen dat mensen kiezen voor Nederland. Geen dubbele paspoorten meer, dat werkt niet die dubbele loyaliteiten. Mensen die zich met ISIS inlaten keihard aanpakken. Terugkeerders sowieso geen toegang meer geven tot Nederland en sowieso hun Nederlandse paspoort afpakken. We moeten pal gaan staan voor de moslims die hier zijn maar daarnaast moeten we denk ik een moslim en vluchtelingen stop in gaan voeren in Nederland en Europa. Hulp bieden in de regio. Dat zijn we die mensen verschuldigd vanwege onze politieke en militaire steun aan het Neo Conservatieve wanbeleid van de V.S. maar laten we alsjeblieft die vluchtelingenstroom stoppen want die betekent uiteindelijk het einde van Europa.


Als vader van een dochter zit ik er niet op te wachten dat door de Islam cultuur de klok achteruit wordt gedraaid en we rekening moeten gaan houden met allerlei debiele vormen van Sharia wetgeving. Hoofddoekjes, wel of niet handen schudden, apart zwemmen en een beeld van vrouwen dat ze als derde rangs burgers weg zet en daarnaast de enorme oververtegenwoordiging van moslims in onze maatschappij als het gaat om criminaliteit en uitkeringen.

Laten we heel eerlijk zijn. Als Nederlanders mogen stemmen om met terugwerkende kracht en de kennis van nu, wel of geen moslims toe te laten tot Nederland, dan zal een grote meerderheid waarschijnlijk zeggen. Laat ze lekker thuis blijven…

Laten we daarom ‘echte’ maatregelen eisen van onze volksvertegenwoordigers en ons niet meer met een kluitje het riet in laten sturen. Ook kunnen we direct maatregelen nemen op gemeente niveau. We kunnen bijv. de verplichte vluchtelingen quota van de overheid naast ons neerleggen en als burgers afspreken dat we die boetes betalen die daar bij horen. Dan maar een nog hogere WOZ maar dat heb ik graag over voor een dorp waarin de invloed van de Islam minimaal blijft.

We moeten het gewoon niet langer pikken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we onze moslim plaatsgenoten moeten gaan discrimineren. We moeten ze normaal en respectvol blijven behandelen. Ik ben het met John F. Kennedy eens die stelt dat alle mensen hetzelfde zijn en uiteindelijk het beste voor hun kinderen willen maar dat gezegd hebbende realiseer ik me ook dat we in een wereld leven waar een strijdt is om macht en geld en dat het daarbij gaat om een nul som verhouding. Meer macht en geld voor de ene groep betekent minder macht en geld voor de ander. Wij zijn nu eenmaal, of we het nu wel of niet leuk vinden, westerlingen met een christelijke achtergrond en moslims zien zichzelf boven alles als moslims. Meer moslims betekent meer macht en meer invloed voor moslims. Ik wil niet in een dergelijke samenleving leven.

We moeten ons ook niet langer monddood laten maken door linkse heilige boontjes, die alles en iedereen van racisme beschuldigen en ondertussen onze maatschappij naar de kloten helpen door hun wegkijk gedrag. Een giftige mix van christendom, marxisme en feminisme heeft zich meester gemaakt van onze politiek en media en deze farizeeërs nemen iedereen, die het beestje bij de naam noemt, de maat. Trek je er niets van aan. Dan maar een racist maar ik zou mezelf voor m’n kop schieten als ik later moet zeggen dat ik mijn mond heb gehouden omdat ik bang was mijn mening te geven.

We moeten de politiek verantwoordelijk stellen en de politici die maar blijven doorlopen op deze doodlopende weg ter verantwoording roepen en wegjagen uit Den Haag en onze gemeenteraden.

We kunnen niet langer werkeloos toe blijven kijken, anders gaat het van kwaad tot erger.

Er is een grens bereikt.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

IJsbreker Gladio en Gladio 2.0

Zonder de Bolsjewisten hadden we nooit van Hitler gehoord en was er geen Tweede Wereld Oorlog geweest. Die stelling durf ik wel aan. Een stelling die de gemiddelde geschiedenis liefhebber nogal vreemd in de oren zal klinken maar dat komt misschien omdat de gemiddelde geschiedenis liefhebber niet verder kijkt dan zijn of haar neus lang is. Als je klakkeloos aanneemt wat er in de geschiedenis boekjes staat en zelf niet logisch leert nadenken over zaken als oorzaak en gevolg en niet wil inzien dat de geschiedenis door de overwinnaars wordt geschreven en je niet verdiept in alternatieve visies op de geschiedenis, dan zal je nooit begrijpen hoe de wereld echt in elkaar zit.

Geschiedenis is politiek bedrijven. Uit geschiedenis spreken voorkeuren en vooringenomen stellingen. Als je over geschiedenis praat, moet je eigenlijk ook altijd met theorieën werken om tot een logische volgorde van oorzaak en gevolg te komen en om tot een logische volgorde te komen moet je soms bepaalde zaken achterwege laten en dan is er vaak geen ruimte meer voor objectiviteit en nuance. Dat is iets wat de meeste geschiedkundigen nooit openlijk zullen toegeven.

Ons beeld van de wereld wordt meestal bepaald door een consensus realiteit. Die consensus realiteit zien we vooral terug in de geschiedenis boeken en het geschiedenis onderwijs. Ondanks flinterdun bewijs, pleegde Hitler zelfmoord, werd Kennedy vermoord door Oswald en was Osama Bin Laden het brein achter 9/11. Al zijn er voor een andere kijk op deze geschiedkundige gebeurtenissen bergen bewijs, dan nog blijven de poortwachters van onze consensus realiteit zich halsstarrig vastbijten in de visie op de geschiedenis die politiek gezien het best valt te verkopen aan een westers publiek.

Hitler was de badboy van de Tweede Wereld Oorlog, die 6 miljoen Joden vermoorde, de Amerikanen waren de grote helden. Dat is de simpele kijk die veel mensen op WO2 hebben. Dat Japan in 1937 al China binnenviel, dat er vanaf 1936 in Spanje al een oorlog woede tussen communisten en fascisten, dat de Sovjet Unie Finland al was binnengevallen in 1939 en bijna tegelijkertijd met Duitsland Polen binnenviel en niet te vergeten dat het Bolsjewisme al tot miljoenen doden en concentratiekampen had geleid ver voor de Tweede Wereld Oorlog, dat de geallieerden zich ook massaal schuldig maakten aan oorlogsmisdaden en zelf medeschuldig waren aan het ontstaan van de Tweede Wereld Oorlog, wordt voor het gemak door veel geschiedkundigen maar even vergeten.

Volgens de geschiedenis boeken begon Hitler WO2 maar volgens de Russische geschiedkundige Viktor Suvorov was het Stalin die de stukken op het bord dusdanig plaatste dat een oorlog onvermijdelijk werd. Volgens hem wilde Stalin Duitsland gebruiken als een soort ijsbreker voor de wereldrevolutie en begonnen de Nazi’s met operatie Barbarossa omdat er een inval van de Sovjets op handen stond.

Daar heeft hij sterke argumenten voor. Hij stelt dat de tanks en vliegtuigen die Stalin voor WO2 massaal liet bouwen aanvals wapens waren. De tanks werden massaal gebouwd om supersnel op goede wegen te kunnen rijden. Het waren lichte tanks die een snelheid van 100 km per uur konden halen omdat de rupsbanden verwijderd konden worden en de tanks dan op gewone banden konden rijden. Aangezien Duitsland en West Europa (buiten de V.S. om) de enige gebieden in de toenmalige wereld waren waar goede wegen waren, lijkt het logisch dat die tanks voor dat gebied bedoeld waren. De sovjet vliegtuigen waren van zeer goede kwaliteit, hadden een goede bepantsering en bewapening en de opleiding van de piloten was gericht op het vernietigen van gronddoelen en dus niet op het verdedigen van het luchtruim. Volgens Suvorov was het Molotov Ribbentrop pact, het niet aanvals verdrag tussen de Sovjet Unie en Duitsland, een grote fout van Hitler. Hij gaf de Sovjets daarmee respijt en raakte zelf verstrikt in conflicten met west Europese landen. Het plan van Stalin was er op gericht om de westerse machten elkaar te laten afmaken waarna de Sovjets Europa zouden binnenvallen. De Nazi’s waren zich echter bewust van het feit dat Stalin Duitsland wilde aanvallen en waren hem een stap voor. Op 22 juni 1941 begonnen de Nazi’s met operatie Barbarossa en versloegen met groot gemak de Russische legers, die zich hadden klaargemaakt voor een aanval en verdedigend gezien dus weinig voorstelden. Vlak voor Moskou werden de Nazi legers tot stilstand gebracht en door vooral tactische blunders werden de Nazi’s vanaf februari 1943 teruggedrongen. Het is opvallend dat de geallieerden vanaf dat moment zich pas echt met de oorlog begonnen te bemoeien. Het lijkt net op ze hoopten dat de Nazi’s de Sovjets af zouden maken om zodoende het communisme en de Russische beer een grote slag toe te brengen.

De afloop is bekend. De Nazi’s werden verslagen en de Geallieerden kwamen bij Berlijn tegenover hun nieuwe vijand, de Sovjets, te staan. Vanaf dat moment begon een hoofdstuk van de geschiedenis dat voor iedere middelbare school scholier verplichte kost zou moeten zijn, namelijk de opkomst van para militaire organisatie Gladio. Waarom? Omdat Gladio je veel duidelijk maakt over hoe onze wereld in elkaar zit en welke partijen er tegen elkaar strijden, welke tactieken ze gebruiken en er achter de schermen van iedere regering ook nog een schaduw regering opereert.

Iedereen die een beetje is ingevoerd in de samenzweringstheorieën weet denk ik wel dat Gladio een soort verzetgroepen vertegenwoordigd die in het geval van een inval door de Sovjet Unie, gewapend verzet moesten plegen. In de praktijk was het echter meer een soort rechtse terroristische organisatie die door heel Europa, de opkomst van linkse bewegingen tegenging en zelfs terroristische aanslagen, ontvoeringen en moorden uitvoerden onder valse vlag om die vervolgens in de schoenen van communisten en socialisten te schuiven.

De 2e wereldoorlog was eigenlijk het gevolg was van een strijd tussen de communisten en de fascisten die al veel eerder begon dan de inval door de Nazi’s en Sovjets in Polen in 1939. Het fascisme was denk ik een reactie op het communisme. De kerk, de adel en industriëlen voelden, niet ten onrechte, het gevaar van het communisme en begonnen daarom groeperingen te steunen die later bekend zouden worden als fascisten. Na de overname door de Bolsjewisten in Rusland was het wel duidelijk wie er het slachtoffer zouden worden van een communistische revolutie in Europa. De koningshuizen, de adel, de industriëlen en de kerk waren zich dondersgoed bewust wat er met hun evenbeelden in Rusland was gebeurd en ze zaten er niet op te wachten om zelf het slachtoffer te worden. Daarom werd Hitler denk ik ook stilletjes gesteund door veel koningshuizen en industriëlen en de kerk legde hem ook geen strobreed in de weg en na de tweede wereld oorlog werden heel wat hooggeplaatste Nazi’s via Katholieke smokkelroutes naar veiliger oorden vervoerd.

Het is 1945, Europa ligt in puin en in heel wat landen staan de communisten in hoog aanzien omdat ze een belangrijke rol hebben gespeeld in het verzetswerk. De elite van Europa laat er geen gras over groeien en al direct aan het einde van de oorlog wordt er alles aan gedaan om het communisme in Europa in te dammen. Communisten werden nog net even, voordat ze door de Geallieerden werden bevrijd, door diezelfde geallieerden verraden aan de Duitsers. Een bekend voorbeeld in Nederland is de verzetsgroep rond Hannie Schaft (Velser affaire) en direct na de bevrijding van Griekenland begonnen de Engelsen een oorlog tegen de Griekse communisten. Ook in Italië ontstond er een anti communistisch verbond tussen de maffia, het Vaticaan en geallieerden. Er moest koste wat kost voorkomen worden dat communisten aan de macht zouden komen in Europa en daarom werden dan ook vanaf de eerste dag dat de Nazi’s waren verslagen, diezelfde Nazi’s in dienst genomen om leiding te geven aan ondergrondse rechtse groeperingen die de opkomst van het communisme moesten chanteren. Is het toevallig dat al die Nazi’s in Zuid Amerika terecht kwamen en daar anti communistische dictaturen steunden? We staan er niet zo vaak bij stil maar aan het eind van de tweede wereld oorlog stond de westerse wereld en het militaire samenwerkingsverband de NAVO, dat later ontstond, ideologisch en tactisch gezien, niet zo ver van de Nazi’s af die ze hadden verslagen. In Griekenland kwam een rechtse dictatuur aan de macht, in Portugal en Spanje waren fascisten aan de macht en de Fransen pasten in Algerije en Vietnam tactieken toe waar Himmler trots op geweest zou zijn en de Amerikanen, die via operatie Paperclip allerlei Nazi’s voor hen lieten werken, waren over de hele wereld bezig om communisten en socialisten een kopje kleiner te maken. Het vierde rijk was volop in bedrijf. Zogenaamd waren de Nazi’s verslagen en kon de wereld opgelucht ademhalen en kon er een periode van vrijheid en vrede aanbreken maar wereldwijd werden in de decennia daarna nog miljoenen communisten over de kling gejaagd.

Af en toe dreigden de Gladio boys een stapje te ver te gaan en konden er op het laatste nippertje staatsgrepen worden afgewend in o.a. Italië en Frankrijk. In Frankrijk was het de para militaire organisatie OAS die banden had met Gladio, die in 1961 een staatsgreep wilde plegen in Algerije en later diverse aanslagen pleegde, die allen mislukten, op Charles de Gaulle, de Franse president. In Italië vonden in 1968 en 1970 bijna staatsgrepen plaats en werden daarna diverse moorden en bomaanslagen gepleegd met honderden doden en gewonden tot gevolg. Na de moord op premier Aldo Moro en de bomaanslag op het station van Bologna was de maat vol en werden de banden tussen deze misdaden en de regering steeds duidelijker. Het was de Italiaanse premier Andreotti die in 1990 voor het eerst openlijk toegaf dat er een para militaire organisatie bestond onder de naam Gladio, waardoor uiteindelijk bijna alle andere West Europese landen ook toegaven te hebben deelgenomen aan deze organisatie. Andreotti werd zelfs nog veroordeeld vanwege nauwe banden met de maffia en zijn vermeende betrokkenheid bij de moord op een journalist, die voor Andreotti, lastige onthullingen zou doen over de moord op Aldo Moro. In hoger beroep werd hij hier later van vrijgesproken maar de verdenkingen bleven altijd aan hem kleven.

Even doorspoelen naar anno nu. Is het een gekke gedachte dat er nu misschien een Gladio 2.0 actief is in de vorm van een para militaire organisatie die moslims opzettelijk laat radicaliseren en hen de mogelijkheid geeft om aanslagen te plegen? Zou heel goed mogelijk zijn dat na het communisme, nu de Islam als het nieuwe grote gevaar wordt gezien en dat er daarom valse vlag aanvallen worden gecreëerd om er voor te zorgen dat er in de samenleving een anti Islam stemming komt en daardoor rechts weer aan de macht komt?

Het is wel duidelijk dat het een ongrijpbaar fenomeen is en dat we zodanig worden bespeeld dat we door de bomen het bos niet meer zien. Onlangs wist ik nog zeker dat het Marxisme het grote kwaad was maar deze fascisten spelen overduidelijk ook vieze spelletjes.

Moeten we kiezen tussen twee kwaden of is die keuze nu juist onderdeel van het probleem en worden we tegen elkaar opgezet door partijen die belang hebben bij deze eeuwige tegenstellingen en is het überhaupt wel mogelijk om je aan deze tegenstellingen te ontrekken? Het is toch ontegenzeggelijk waar dat er werkelijke tegenstellingen zijn tussen bijv. have en have nots en dat de strijdt om macht en geld een wezenlijk onderdeel is van het menselijk bestaan? Misschien is die strijdt zelfs wel de basis van onze vrijheid. In een zogenaamde perfecte, utopische wereld zouden we allemaal als makke schaapjes achter elkaar aan moeten lopen om er voor te zorgen dat we allemaal in vrede met elkaar zouden kunnen samenleven. De onderlinge strijdt is dus misschien niet het probleem maar meer de manipulaties van derden die over de rug van miljoenen slachtoffers hun zakken vullen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

De Islam, een Marxistische paus en een Nieuwe Wereld Orde

“Als u zichzelf niet gelijk maakt aan God kunt u God nooit begrijpen, want ons kent ons.”

-Hermes Trismegistus-

Met alle berichtgeving over aanslagen door moslims, Turkse Nederlanders die Erdogan als hun leider zien en alle verdere integratie problemen met moslims in het achterhoofd, begin ik mezelf af te vragen in hoe verre deze gebeurtenissen door onze elites zijn ingecalculeerd of dat het de ongewilde bijvangst is van ideologische verdwazing? Zijn de huidige gebeurtenissen het gevolg van onnadenkendheid en het imperialisme van het westen of zijn moslims, op een soort Fabian Society achtige manier, dus met kleine stapjes en een lange adem, bezig de wereld te veroveren voor de Islam of is de enorme migratie naar het westen puur het gevolg van een bepaalde vorm van economisch denken waarbij eeuwige groei het motto is of is er een elite die bewust culturen tegen elkaar opzet om uit de puinhopen van conflicten een soort hybride van christendom en Islam te creëren om uiteindelijk een Nieuwe Wereld Orde te kunnen opbouwen of is het misschien een combinatie van al die mogelijkheden?

Ik begin zelf steeds meer tot de conclusie te komen dat er bewust een botsing der beschavingen is gecreëerd. Al meer dan honderd jaar gebruiken westerse geheime diensten de radicale Islam om bepaalde doelen te bereiken maar het is als leek natuurlijk moeilijk in te schatten in hoe verre de radicale Islam zichzelf zou hebben ontwikkeld zonder westerse inmenging en zonder westerse imperialistische oorlogen. Het staat natuurlijk vast dat de Arabische wereld altijd al in meerdere of mindere mate in conflict is geweest met de haar omringende landen. Het Ottomaanse rijk heeft ons Europeanen, letterlijk, al heel wat kopzorgen gekost. Islamitische rijken doen ook aan gebiedsuitbreiding en uitbreiding van de invloedsfeer. Wat dat betreft zijn we dus aan elkaar gewaagd. Het feit dat het westen momenteel militair, economisch en wetenschappelijk gezien veel sterker is neemt niet weg dat er ook vanuit de moslim wereld snode plannen worden gesmeed voor wereld hegemonie. Dat laatste wordt maar weer eens bewezen door de enorme invloed die Turkije en Saoedie Arabie hebben op de moslim gemeenschappen en zowat iedere moskee in het westen.

We zien momenteel dat aan de ene kant onze westerse regeringen de deuren vaak wagenwijd openzetten voor moslim immigranten terwijl er aan de andere kant alle omstandigheden worden gecreëerd om de integratie van die moslims te laten mislukken en daardoor allerlei negatieve gevoelens te kweken onder de autochtone bevolking tegenover moslims. Iedere gek kan zien dat de moslim cultuur en de westerse cultuur enorm botsen en eigenlijk niet samen kunnen gaan. Waarom dan toch doorgaan met dit experiment?

Verder vraag ik me af wat het doel is van ‘echte’ moslim terroristen? Want er zijn ook enorm veel zogenaamde terroristen die door onze veiligheidsdiensten tot een daad worden opgezet of zelfs hele terroristen organisaties die achter de schermen de belangen van onze geheime diensten behartigen. Wat schieten die echte moslim terroristen nu met hun acties in het westen op? Ze creëren alleen maar meer haat tegenover moslims en meer bereidheid onder de bevolking om hard in te grijpen tegenover moslims of landen waar de terreur vandaan komt. Willen ze misschien een soort ultieme botsing der beschavingen uitlokken op weg naar een eindtijd waarna de Islam zal heersen over de wereld. Dat laatste lijkt me militair gezien vrijwel onmogelijk. De schrijver Ole dammegard beweert zelfs dat moslim terrorisme niet bestaat en dat iedere aanslag in het westen wordt aangestuurd door westerse geheime diensten. Keer op keer zien we hetzelfde patroon van randfiguren die radicaliseren, onder toezicht staan van geheime diensten, vervolgens een aanslag plegen, hun paspoort achterlaten en gedood of gepakt worden. Verder is er vrijwel altijd een of andere oefening van politie en militairen vooraf gegaan aan de aanslag. Iedere complotdenker kent de Gladio netwerken en weet dat overheden soms zogenaamde ‘false flag’ aanvallen plegen, om daarmee bepaalde doelen te bereiken.

Wat de geheime diensten van het westen op schieten met moslim terrorisme begrijp ik heel goed. Het moslim terrorisme wordt misbruikt voor het uitdunnen van burgerrechten en privacy. Op die manier zal de westerse elite totale controle uit gaan oefenen over haar burgers en zich daarmee ongebreidelde macht toe-eigenen. Ook wordt de aanwezigheid van westerse troepen in de olierijke gebieden in Centraal Azië verantwoord vanuit de strijdt tegen het terrorisme. Er zijn sterke aanwijzingen dat ISIS door westerse geheime diensten is opgestart en met wapens en geld wordt gesteund. Is het mogelijk dat de aanslagen in de V.S. en Europa uiteindelijk moeten leiden tot ‘boots on the ground’?  Westerse troepen die het Midden-Oosten en centraal Azië bezetten.

Komt het misschien dan toch neer op de voorspelling van Vrijmetselaar Albert Pike die 3 wereldoorlogen voorspelde? De laatste zou gaan tussen twee partijen: de Islam en de zionisten. Volgens Albert Pike zouden ze de Islam dus gaan misbruiken om een crisis te creëren tussen het westen en de Islam en zoals we vrijwel wekelijks kunnen zien in het nieuws, is die crisis al flink onderweg. We stevenen af op een enorme botsing en als burger worden we meegezogen in de maalstroom van haat en oorlog.

In 2013 waren we getuige van een unieke gebeurtenis. Het opstappen van Paus Ratzinger. Zogenaamd om gezondheidsredenen maar al snel doen er allerlei theorieën de ronde over corruptie en misbruikschandalen. Op het moment dat Ratzinger opstapte zaten we opgescheept met 5 marxistisch geschoolde wereldleiders. Obama, Merkel, Putin, Xi Jinping en Paus Franciscus. Werd de conservatieve Ratzinger kliek gechanteerd om op te stappen? Daar lijkt het sterk op. Er zijn aanwijzingen dat enkele dagen voor het opstappen van Ratzinger, het betalingsverkeer van Vaticaanstad en Vaticaanbank werd stilgelegd door ze van het SWIFT betalingsverkeer uit te sluiten. Verder was de media al maanden bezig het Vaticaan het vuur aan de schenen te leggen door maar te blijven hameren op allerlei misbruik schandalen. Werd het Vaticaan gedwongen om een Marxistische Paus op de troon te zetten die vervolgens het globalisme zou prediken? De nieuwe paus, de Jezuiet Franciscus, bleek een fan te zijn van open grenzen, was in tegenstelling tot Ratzinger de beste maatjes met moslims, gelooft in de opwarming van de aarde en riep op om alle vluchtelingen op te vangen. De in het Marxistische Oost Duitsland opgegroeide Merkel deed daar nog een schepje bovenop en de marxist Obama zorgde ervoor dat Kadaffi werd uitgeschakeld en Libië een doorvoerhaven werd voor mensensmokkelaars. Tel daar de miljarden van de Marxistische miljonair George Soros bij op die via zijn organisaties globalisering en open grenzen promoot over de hele wereld en natuurlijk de op Marxistische leest geschoolde Europese Unie die naar Sovjet voorbeeld is opgezet en het Marxistische plaatje is compleet.

De ogen van veel Europeanen beginnen nu eindelijk open te gaan en zien dat we op een hele slinkse wijzen een soort suikerzoet Sovjet systeem zijn ingerold. Met het uitzicht op de horizon van een Nieuwe wereld Orde lijkt onze Europese Marxistische elite nu voortijdig te stranden op de wil van het volk en dat is natuurlijk nooit de bedoeling van democratie geweest. Democratie is altijd een fopspeen geweest die het volk de illusie van autonomiteit moest geven maar achter de schermen, op verdekte wijze, altijd de belangen van de elite moest beschermen. Daarom is de westerse elite ook zo pislink over Trump, Brexit, Le Pen, Wilders en allerlei rechtse bewegingen die veel steun onder de bevolking hebben. Dit is namelijk een stok in de spaken van de nieuwe wereld orde en we kunnen er dan ook donder op zeggen dat we de komende jaren veel gefabriceerde crisissen gaan meemaken die ons uiteindelijk moeten dwingen om toch weer het spoor van de Marxistische elite te gaan volgen.

Vooralsnog zitten we met een gefabriceerde vluchtelingenstroom die bedoeld is om de onderlinge structuren in Europa te ondermijnen, verdeeldheid te zaaien, vakbonden kapot te maken, arbeiderslonen omlaag te schroeven en daarnaast bakken met geld binnen brengt voor werkgevers die tegen slavenlonen arbeid kunnen laten uitvoeren door illegalen en allerlei hulporganisaties en daar aanverwante beroepen  en de maffia, die dankzij de vluchtelingen/illegalen een geldbron hebben aangeboord die ze tot op de bodem willen leegslurpen.

Ik las onlangs een zeer goed artikel van Daniel Moscardi op de site GEFIRA, over deze materie. “Africa’s gate to Europe: Operation Husky, again.” In dit stuk haalt hij alle bovenstaande zaken aan en vertaalt dat mooi naar Operation Husky waarin de Amerikanen Italie als ideale opening zagen naar een overwinning op de Nazi’s in Europa. Ook toen werd de maffia gebruikt om de ideale omstandigheden te creëren voor de komst van een invasiemacht. Onder Mussolini was de macht van de maffia flink geslonken en na de komst van de Amerikanen werden ze sterker en groter dan ooit tevoren.

Wat me ook opvalt, is dat de Marxistische elite een soort verbond is aangegaan met de Islam. Waar komt die saamhorigheid vandaan? Het lijkt een nogal vreemde combinatie. Aan de ene kant de progressieve mensen die houden van feminisme, ferm staan voor rechten van mensen met allerlei verschillende seksuele geaardheden en strijden tegen racisme en discriminatie en die werken dan samen met een godsdienst die op vrijwel al deze gebieden pal tegenover hen staan. Ra ra, hoe kan dat?

Ik denk dat die samenwerking ondermeer verklaarbaar is vanuit het feit dat de marxisten heilig geloven in het feit dat ieder mens gelijk is en dat het dus puur vanuit de cultuur, opvoeding en omgeving verklaarbaar is hoe mensen zich gedragen en van daaruit willen ze denk ik de Islamitische cultuur opstuwen in de vaart der volkeren door hen te mengen met de verlichte westerse mensen, zodat er op die manier een soort kruisbestuiving plaats vind. Het uiteindelijke doel, een wereld waarin iedereen letterlijk en figuurlijk gelijk is. Dat is nog een vergezicht maar zoals iedereen weet kan je geen omelet maken zonder eieren te breken en zullen er daarom nog heel wat mensen moeten sneuvelen voor deze Marxistische idealen.

Ook de kliek van Paus Franciscus trekt de banden tussen het katholicisme en de Islam aan en dat valt misschien te verklaren vanuit het feit dat ze veel overeenkomsten hebben qua structuur.

Allebei geleid door een autoritaire figuur: paus en Mohammed.

Bij allebei kan je door het doen van goede werken verlost worden.

Bij allebei moet je pelgrimstochten doen en is vasten en het reciteren van heilige teksten belangrijk.

Allebei geloven ze in de onsterfelijkheid van de ziel en allebei geloven ze in het vagevuur en de hel.

Misschien wil de marxistische elite een kruising tussen de Islam en het Katholicisme gebruiken als een soort tussen godsdienst op weg naar een wereld religie welke gebaseerd is op het gedachtegoed dat voortkwam uit de Tempeliers en later overging naar de Vrijmetselaars en er op neerkomt dat de mens God moet worden. Alles wat zij doen is er opgericht om uiteindelijk een menselijke god te creëren. Vrijmetselaars vereren Lucifer, de lichtbrenger, een fenomeen dat ons verlicht en ons de kennis van goed en kwaad gaf. Net als Prometheus die het vuur van de Goden stal om dat aan de mensen te geven gaf Lucifer de mens de kennis tussen goed en kwaad en daarmee de vrijheid van de individuele beslissing. Waar het bij de ‘echte’ christenen gaat om het dienen van God gaat het bij de Vrijmetselaars om de ontwikkeling van het individu. Een individu dat ‘het grote werk’ de eigen ontwikkeling moet vervullen maar ook meewerkt aan dat andere ‘grote werk’, de creatie van de menselijke God.

Paus Franciscus is een Jezuiet en van hen wordt gezegd dat ze een geheime organisatie zijn die wereldheerschappij nastreven en een soort afsplitsing zijn van de Vrijmetselaars. De Vrijmetstelaars staan aan de basis van het socialisme dat voortkwam uit het werk van Adam Weishaupt (Jood/Jezuiet?), die een afsplitsing van de Vrijmetselaars oprichtte genaamd “Illuminatti” Vanuit deze Illuminatti en vrijmetselarij werd de Franse revolutie aangestuurd. In deze revolutie werden tienduizenden geestelijken en mensen van adel vermoord. Karl Marx borduurde voort op het werk van Adam Weishaupt en was ook vrijmetselaar. Zijn werk werd gebruikt door allerlei revolutionairen die later aan de basis stonden van de Russische en vele andere revoluties. Ook bij de Russische revolutie zagen we weer de sturende hand van allerlei vrijmetselaars en ook deze keer moesten de adel en de kerk er weer aan geloven.

De V.S. is al vanaf het ontstaan een land dat wordt gedomineerd door een groep mannen die de utopische dromen van Francis Bacon delen en een internationale kijk op het leven hadden en religieus ver af stonden van de gemiddelde Amerikaan. De mannen die de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring opstelden waren voor het overgrote deel Vrijmetselaars en toen de eerste steen van het Amerikaanse witte huis in Washington werd gelegd werd dat met een Vrijmetselaars ritueel gedaan. Veel presidenten waren Vrijmetselaar en Washington staat vol met Vrijmetselaars symboliek. Er is met andere woorden al eeuwen lang een traditie van internationalisme en het steunen van internationale projecten in de V.S. Er zijn families die al eeuwenlang de koek verdelen op deze aardkloot en zij staan aan de basis van het huidige systeem waarvan zij het meest profiteren. Een internationaal financieel en economisch systeem, dat open grenzen promoot en er voor zorgt dat overal dezelfde regels en wetten komen zodat de aandeelhouders van het systeem stinkend rijk en steeds machtiger worden. Wij zijn als mensen en volkeren het vee op de boerderijen van deze herenboeren.

Hoe moeten we nu verder met de Islam?

De oplossing ligt voor handen maar helaas zijn het onze eigen medeburgers die niet willen inzien dat zij  door hun onbegrensde liefde voor de Islam en andere culturen, zonder daar grenzen aan te willen stellen, bijdragen aan een uiteindelijke totale oorlog tegen de Islam. Verder moeten we ons natuurlijk bewust zijn van het feit dat Vrijmetselaars en Jezuïeten ons manipuleren en als een soort bokspromotors, bokspartijen organiseren tussen twee partijen en daar zelf enorm rijk van worden.

Misschien kan de wal het schip nog keren als we nu daadkrachtige maatregelen nemen en onze eigen cultuur en de Islam cultuur beschermen door deze twee culturen zoveel mogelijk gescheiden te houden. Leven en laten leven maar wel iedereen op haar eigen stek. Dat betekent vanuit het westen gezien geen imperialistische, bemoei en olie zuchtige oorlogen voeren en daarnaast de immigratie uit moslim landen stoppen en geen dubbele paspoorten meer toestaan. Alleen op die manier kunnen we de door Albert Pike voorspelde oorlog voorkomen. De relatie tussen de Islam en het Westen is denk ik te vergelijken met een drugs verslaafde hoerige vrouw en een jaloerse man die alcoholist is en haar mishandeld. Er kan misschien een fysieke aantrekkingskracht zijn maar ieder verstandig mens weet dat die twee veel beter ver uit elkaars buurt kunnen blijven.

We moeten niet streven naar eenheid maar naar echte diversiteit. Eenheid is in zekere zin de vijand van vrijheid en zonder conflict bestaat er in mijn ogen geen vrijheid.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kankermaffia

Laat we eens nuchter proberen na te denken over de ziekte die wij als mensen het meest vrezen: kanker. We kennen in onze omgeving allemaal mensen die er aan lijden of er aan overleden zijn en daarom is het ook een enorm beladen en emotioneel onderwerp waardoor mensen nogal makkelijk te manipuleren zijn als het om de financiële kant van het verhaal gaat. Laat ik voorop stellen dat ik hier natuurlijk niet praat over al die duizenden verpleegsters, verplegers, artsen en chirurgen die te goeder trouw, hun beroep uitoefenen en een zegen zijn voor de maatschappij maar doel op de beleidsmakers en de schaduwzijde van de farmaceutische industrie.

Enkele weken terug kwam aan het licht dat kankermedicijnen veel goedkoper kunnen worden als ze losgekoppeld worden van de farmaceutische industrie en we praten dan, bij sommige medicijnen, over wel duizend procent goedkoper. Conclusie: blijkbaar worden we met z’n allen gegijzeld door een groep bloedhonden die over de rug van kankerpatiënten zoveel mogelijk geld willen verdienen. Het is toch eigenlijk te gek voor woorden dat wij dit als Nederlanders nog langer pikken. Het is toch van de zotten dat we in een van de meest welvarende en democratische landen ter wereld leven met een goed gezondheidsstelsel maar dat we het blijkbaar niet voor elkaar kunnen krijgen dat bijv. de overheid, via belastinggeld onderzoek doet naar deze gevreesde ziekte en blijkbaar niet in staat zijn de Nederlandse staatsburgers de beste en goedkoopste behandeling en medicijnen te geven tegen die ziekte. Als je de impact ziet van kanker op de maatschappij dan zou er toch eigenlijk sprake moeten zijn van een soort noodsituatie waarbij de overheid moet ingrijpen om haar burgers te beschermen.

Om de zoveel tijd zien we bij bijv. De Wereld Draait Door weer een paar professoren zitten die beweren dat we nu toch echt dicht bij een middel tegen kanker zijn. Nog hooguit enkele jaren hoor ik de experts al tientallen jaren roepen. Op die manier worden wij weer aangemoedigd om onze hand niet te laten trillen als we onze portemonnee trekken als de goede doelen voor kankerbestrijding weer langs de deuren gaan. Dat deze goede doelen vaak zijn opgericht door de farmaceutische industrie wordt u niet verteld en dat deze industrie, die al miljarden winst maakt, dus over u rug ook nog eens miljarden gratis geld krijgt om onderzoek te doen naar medicijnen die ze vervolgens weer voor miljarden aan ons doorverkopen dat wordt u ook niet verteld.

Kortom we worden met z’n allen genaaid waar we bij staan en we pikken het ook nog. Dit zou eigenlijk aan iedere keukentafel het gesprek van de dag moeten zijn maar we laten het allemaal gelaten over ons heen komen en blijkbaar zitten de mensen, die binnen de overheid gaan over de beslissingen rondom onze gezondheidszorg, ook diep in de zakken van de farmaceutische industrie, want anders kan je niet verklaren dat het systeem niet veranderd. Ook de vaak zeer sceptische houding van de reguliere medische wetenschap tegenover alternatieve geneeswijzen helpt niet echt mee om goede en betaalbare oplossingen te vinden tegen ziektes.

Denk je eens in dat de westerse overheden in een samenwerkingverband dat bijv. te vergelijken is met de NAVO, een soort Manhattan project zouden opzetten voor kankerbestrijding. Het Manhattan project was een geheim project dat in de Tweede Wereld Oorlog, duizenden technici en wetenschappers samenbracht om een atoombom te maken. Dat project zou naar huidige maatstaven ongeveer 23 miljard dollar hebben gekost. Blijkbaar willen onze overheden wel samenwerken om een allesvernietigende bom te maken maar zijn we niet in staat om samen te werken als het om het uitroeien van een ziekte gaat.

Radioactiviteit

In het verlengde hiervan kunnen we ook kijken naar een ander punt dat vrijwel wordt doodgezwegen en dat is de radioactieve besmetting uit de Fukushima reactor. Al zes jaar lang zijn ze bezig om de kernreactie te bedwingen en onlangs werden nog de hoogste waarden gemeten sinds de Tsunami in 2011.

Nu weet ik dat de effecten van radioactiviteit vaak schromelijk worden overdreven maar waarom zou bijv. het gebied rond de kerncentrale van Tsjernobyl tot op de dag van vandaag zijn gesloten als de schade aan de gezondheid van mensen te verwaarlozen zou zijn?

Wat voor effect heeft al die radioactiviteit vraag ik me dan af en wat voor effect hebben al die duizenden testen met atoombommen wereldwijd op onze gezondheid gehad? Uit een onderzoek van het ILPI (International Law and Policy Institute) uit 2014 bleek dat er wereldwijd zo’n 2000 atoombom testen zijn gedaan sinds 1945 en dat daardoor alleen in de V.S. waarschijnlijk tienduizenden mensen het slachtoffer zijn geworden van de uitval van atoom testen die in koeienmelk terecht was gekomen. Het radioactieve materiaal kwam op grasland terecht dat door koeien werd gegeten en de melk van die koeien werd weer door mensen geconsumeerd. Wereldwijd praten we dan over honderdduizenden slachtoffers. Verder is bewezen dat een bepaalde hoeveelheid van de radioactieve stoffen in de atmosfeer blijft hangen en op die manier over de wereld werd verspreid. Wat dat laatste voor gevolgen heeft gehad kan je natuurlijk niet bewijzen maar veel goeds zal het niet opgeleverd hebben.

Nu kan ik het mis hebben maar ik krijg toch sterk de indruk dat de global warming gelovigen een beetje in hun maag zitten met de negatieve verhalen over kernenergie want zonder kerncentrales is het vrijwel onmogelijk om afstand te doen van olie en gas producten en misschien dat het hele Fukushima verhaal daarom een beetje naar de achtergrond is verdwenen want waarom zouden we ons druk maken om een halve graad temperatuur stijging over een periode van honderd jaar als we op dit moment met mega milieu problemen zitten opgezadeld als Fukushima? Het valt me op dat een media bedrijf als de BBC de gevolgen van verhoogde radioactiviteit nogal bagatelliseert, zoals recent naar voren kwam in een BBC documentaire maar wel vol inzetten op een nog nauwelijks bewezen theorie over de opwarming van de aarde door co2 uitstoot. Blijkbaar worden zij geacht mee te lopen in de pas van een internationale elite die vol inzet op de zogenaamde invloed van de mens op de opwarming van de aarde en die gebruikt om een soort wereldreligie rondom moeder aarde te creëren. Het idee dat we allemaal in het zelfde schuitje zitten op dit ruimte schip in een vijandig heelal moet ons verenigen in het doel om onze moeder aarde te redden.

Cynische conclusie

Al met al kunnen we tot de conclusie komen dat in een wereld met 7 miljard mensen een mensenleven eigenlijk nauwelijks iets waard is en dat in veel gevallen geld verdienen boven mensenlevens gaat en dat onze elite daarom eigenlijk helemaal niet zit te wachten op een medicijn tegen kanker of wellicht weet dat een dergelijk medicijn de eerst komende decennia een utopie is en misschien kunnen we de farmaceutische industrie vergelijken met het militair industrieel complex omdat ze allebei volledig hun doel zijn voorbijgeschoten en het middel vaak erger geworden is dan de kwaal. Hoeveel mensen zijn niet verslaafd geraakt aan pijnstillers en anti depressiva en wat voor invloed hebben al die medicijnen niet gehad op mensen en hun relaties. Veel mensen moeten het ene medicijn slikken om de bijwerkingen van het andere medicijn te onderdrukken en natuurlijke verdovende middelen en alternatieve geneeswijzen worden gecriminaliseerd ten bate van de producten van de farmaceutische industrie. Zonder oorlog geen Militair industrieel complex en zonder ziekte geen farmaceutische industrie…met andere woorden, zij zullen er alles aan doen om het status quo in stand te houden en hun miljarden veilig te stellen…

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nationalist of Globalist

Het komt er 15 maart op aan mensen. Welke kant gaan we op met de Nederlandse samenleving. Roepen we de globalisering een halt toe en kiezen we voor zelfbestuur en zelfbeschikking of kiezen we voor open grenzen, nog meer EU en uiteindelijk het einde van de Nederlandse staat. Dat laatste klinkt dramatisch maar daar komt het denk ik wel op neer. Vanaf de allereerste plannen voor de Europese samenwerking was het uiteindelijk doel een Europese superstaat, waarin de natiestaten een soort provincies van Europa zouden worden. Een munt, een leger, een staat. De EU.  Grote internationale bankiers en multi nationals waren waarschijnlijk de eerste globalisten. Zij dienen geen land of staat Zij financieren beide zijden in oorlogen en zij zagen dat democratie alleen maar een sta in de weg was voor hen. Al die democratische natiestaten met hun eigen regeltjes was alleen maar lastig voor de globalisten. Open grenzen en overal dezelfde regels was het doel en dat werd zoveel mogelijk nagestreefd door allerlei internationale instanties en clubjes die bijeenkomen in Davos of tijdens Bilderberg ontmoetingen. Er moest en er zou een Nieuwe Wereld Orde komen van landen die zich allen committeerden aan de 3 geboden. Open grenzen, multi culturele samenlevingen en economische/ financiële eenwording.

Vrijwel alle partijen, misschien op de PVV, SP en PvdD na, hebben deze 3 geboden verkondigd, onderstreept en nageleefd, met als hoofdzondaren natuurlijk het CDA, de PvdA en de VVD, die de laatste decennia vrijwel onophoudelijk in een of andere samenstelling aan de macht zijn geweest. Ook kleinere partijen als D66, Groen Links, de Christen Unie en de SGP hebben meegewerkt aan de globalisering.

Veel Nederlanders hebben hun buik inmiddels flink vol van de globalisering en van de ellende die het met zich meebrengt. De open grenzen zorgen er voor dat onze samenleving veranderen op een manier die velen niet aan staat. Vele wijken in grote steden zijn onherkenbaar veranderd en overgenomen door andere culturen die vrijwel niets positiefs toevoegen aan onze samenleving. De Islam heeft door de open grenzen een enorme negatieve invloed gekregen op de Nederlandse samenleving en die invloed dreigt door de toestroom van vluchtelingen alleen maar groter te worden. Ook de toestroom van arbeidsmigranten uit Oostblok landen is velen een doorn in het oog. Deze toestroom heeft een enorme slechte invloed gehad op de positie van de Nederlandse arbeider.

Mijn indruk is dat 60 tot70% van alle Nederlanders deze ontwikkelingen kwalificeert als negatief en deze ontwikkelingen ook nog wil terugdraaien voor zover dat mogelijk is. Dus geen immigranten meer Nederland binnen en de Nederlandse arbeider beschermen tegen arbeidsmigratie uit de Oostblok landen. Toch heeft deze 70% lijkt het nauwelijks een stem in de politiek. Ons systeem zit blijkbaar zo in elkaar dat diverse partijen wel beloven en zeggen dat ze opkomen voor de Nederlander en rekening houden met de anti globalistische gevoelens van veel Nederlandse burgers maar als het er op aan komt dan gaan internationale en Europese afspraken en wetgeving altijd boven de mening van de Nederlandse staatsburger en blijkt dat we eigenlijk weinig tot niets meer te vertellen hebben. Persoonlijk zou wat meer zeggenschap en zelfbestuur me, economisch gezien, wel wat geld mogen kosten. Je leven en je samenleving zelf in handen hebben is denk ik belangrijker dan al die economische groei.

Wilt u nog wat te zeggen hebben over Nederland als Nederlandse staatburger en wilt u de globalisering een halt toeroepen?  Op die vraag komt het dus eigenlijk neer op 15 maart en als het antwoord ja is dan zijn er eigenlijk maar een paar partijen waar u op kunt stemmen. Dat zijn Forum voor Democratie, VNL, de PVV, de SP en Pvdd. Alle overige partijen hebben in het veleden bewezen dat ze promotors en aanjagers van de globalisering zijn. Best Urkers als u de globalisering en de bemoeienis van de EU een halt toe wil roepen dan zijn de partijen waar heel Urk al jaren op stemt geen optie. Doet u dat wel dan houdt u zichzelf voor de gek. Geen CDA, geen SGP, geen Christen Unie deze keer. Trap er niet in. Ze pretenderen christelijk te zijn maar leveren Nederland over aan de Islam en ze pretenderen voor u op te komen maar dienen ondertussen de globalisten.

Al die gladde praatjes van die christelijke politici die Urk financieel naar de bliksem hebben geholpen en uitblinken in geheimzinnige achterkamertjes politiek en gedoogconstructie die Urk naar de sodemieter helpen, zijn niets waard en de praatjes van hun landelijke vertegenwoordigers die zogenaamd het beste met Urk voor hebben maar in de praktijk  niets te vertellen hebben en het regeringsbeleid van VVD en PVDA steunen (zoals de SGP en CU) , zetten ook geen zoden aan de dijk.

Al die jaren christelijk stemmen hebben u niets gebracht. Nederland is het meest liberale land van de wereld met de meest liberale abortus en euthanasie wetten, met winkelzondagen en liberale drugs en drank wetten. Wat heeft al die jaren christelijk stemmen u nu eigenlijk opgeleverd? Geen ene moer.

Een stemadvies. Stem Forum voor Democratie, een goed en beschaafd alternatief voor de PVV. FvD is een anti globalistische en anti Islam partij die oog heeft voor de belangrijke rol die het christendom in Europa speelt en heeft gespeeld en dit ook wil laten onderwijzen op openbare scholen. Als u tactisch wilt stemmen en er voor wilt zorgen dat er echt iets veranderd in Nederland dan kunt u misschien beter op de PVV stemmen om er voor te  zorgen dat die partij de grootste wordt. Een stem op het CDA, SGP en de CU zal ongetwijfeld tot meer van hetzelfde leiden…

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Media Psychose

Ik ben een trouwe kijker van DWDD, Pauw en Jinek. Veel mensen die me goed kennen begrijpen daar niets van want ze weten dat ik me altijd kapot erger aan die programma’s. Ik hou er wel van om me af en toe eens lekker te ergeren en ik ben niet bang om meningen aan te horen die niet helemaal in mijn straatje passen. Ik zie het kijken naar die programma’s net als het ruiken aan de opening van gips. Als je wel eens gips om je hand hebt gehad, vooral in de zomermaanden, dan weet je dat je hand na een tijdje gaat stinken. Je weet dat je hand stinkt maar toch kan je de verleiding niet weerstaan om steeds weer opnieuw even te ruiken. Zo weet je ook dat DWDD, Pauw en Jinek stinken maar toch ruik je er iedere keer weer even aan.

Sinds de verkiezing van Trump tot kandidaat van de Republikeinen, zijn de media in een psychose terecht gekomen die nog eens werd verergerd na de inauguratie van Trump. De media is compleet de weg kwijt en ze struikelen over elkaar heen om de termen fascist en Hitler te gebruiken. Een keur van zogenaamde journalisten en bekende Nederlanders komen ons iedere avond vertellen hoe verschrikkelijk Trump wel niet is. Nog nooit in de geschiedenis is er zo’n algemene verontwaardiging geweest over een leider van een land zonder dat er onder zijn leiding nog maar een persoon was omgekomen. Feministen zijn des duivels dat hij, net als 80% van de mannen, vuile praatjes heeft over vrouwen en vinden het tijdelijk weren van mensen uit bepaalde landen veel erger dan al die aanslagen door moslim terroristen. Je zou toch denken dat vrouwen zich drukker zouden moeten maken om de ingebakken vrouwenhaat in de Islam cultuur. De eerwraak, de vrouwenbesnijdenis, het weren van de vrouw uit de publieke ruimte, het verplicht zedelijk kleden en het compleet ontbreken van vrijheid zouden toch voor veel meer ophef moeten zorgen dan wat seksistische opmerkingen van een presidentskandidaat van een westers land waar vrouwen en mannen gelijk zijn. Nog nooit eerder was er zo’n duidelijke hypocrisie te zien in de wijze waarop de discussie wordt gevoerd. Logisch redeneren en oprecht naar de feiten kijken, het aanhoren van twee kanten van het verhaal, daar is allemaal geen sprake meer van. De gevestigde orde ziet Trump als een gevaar voor de globalisering en de nieuwe wereld orde en ze doen er dan ook alles aan om hem kapot te maken. 95% van de MSM is onderdeel en eigendom van de gevestigde orde en daarom zie we ook in Nederland avond aan avond het neersabelen van Trump. Het gaat niet om redelijkheid, eerlijkheid of waarheid, het gaat om het redden van een ideologie, het redden van een wereldbeeld.

Gisteravond, dinsdag 31 januari 2017, was het voorlopig dieptepunt. Aan tafel bij DWDD zat Lodewijk Asscher, de lijsttrekker van de PVDA, gezicht van een partij die decennia terug haar ziel heeft verkocht aan het neo liberalisme en daar nu de zure vruchten van plukt. Ze worden door iedereen uitgekotst maar krijgen bij de VARA nog steeds een podium. Er was weer een mooi opzetje gemaakt door de DWDD redactie en Asscher. Wat als we nu eens het prachtige boek van Philip Roth “Het complot tegen Amerika”, gebruiken om Trump even in een fascistische hoek te plaatsen. “Doen we net of Matthijs het er niet mee eens is maar hij geeft je wel ondertussen alle gelegenheid om Trump met Hitler te vergelijken”, “goed idee?”

Asscher, de laffe lul die hij is, wiens over grootvader tijdens de Tweede Wereld Oorlog in de Joodse raad zat en daardoor veel kritiek kreeg  over de wijze waarop hij had meegewerkt aan deportatie van duizenden Joden, vond het tegenhouden op luchthavens van moslims te vergelijken met de Joden vervolging tijdens WO2. Als hij nu eens eerlijk zou zijn, maar goed dat zit blijkbaar niet in de familie, dan zou hij toch tot de conclusie moeten komen dat door de komst van miljoenen moslims naar Europa, het anti semitisme enorm is aangewakkerd en dat de gevallen van anti semitisme en homo haat in Amsterdam vrijwel volledig op het conto van moslims is te schuiven. Daar zit je dan als Trump, wat moet je tegen dergelijke propaganda inbrengen? Heb je een Joodse schoonzoon en ben je vriend van Israel en dan word je door zo’n laffe lul uit Nederland vergeleken met fascisten die Joden vervolgen en hoe moet dat zijn voor al die familie van Joodse mensen die tijdens de oorlog zijn omgekomen, dat ze worden vergeleken met moslims? Waren Joden dan ook zo’n opdringerige groepering, die zich zeer slecht aanpaste, aanslagen pleegden, bovenmatig gebruik maakte van uitkeringen en opvallend vaak terugkeerden in de misdaadcijfers? Geo politiek gezien snap ik dat veel mensen Amerika en het Westen haten en ons zien als hypocriete figuren maar cultureel en moreel gezien kan ik moslims toch niet echt serieus nemen als ze kritiek hebben op onze westerse samenlevingen en ons gaan aanspreken op de manier waarop we met immigranten/vluchtelingen omgaan. Vrijheid is immers een begrip dat ze daar amper kennen en je hoeft alleen maar te kijken naar de manier waarop ze in die landen met christenen omgaan om te begrijpen dat de kritiek vanuit de moslim wereld ronduit lachwekkend is.

Premiers van westerse landen worden nu opgeroepen om afstand te nemen van Trump. Vanwaar deze selectieve verontwaardiging? Waarom maakten al die ‘heiligen’ zich niet eerder druk om Turkije, Saoedie Arabie, Wit Rusland, Oekraïne, Jemen, Syrië, Libië, Irak, Iran, Afghanistan en vrijwel alle landen in Afrika waar leiders aan de macht zijn die doden, martelen, vrouwen onderdrukken, homo’s onderdrukken, waarom zijn jullie al die jaren nooit de straat op gegaan om daar tegen te protesteren maar zijn jullie nu wel zo dapper om te protesteren tegen een president die net een week aan de macht is en wat ruw in de mond is? Waarom hebben jullie nooit geprotesteerd tegen het neo conservatieve beleid van de V.S., ook onder Obama, dat al 30 jaar de wereld naar de kloten helpt met schijnheilige praatjes over democratie maar ondertussen een keihard imperialistische strijd voert tegen Rusland om de macht over het midden oosten en centraal Azië? Het bombarderen van mensen, het omverwerpen van regimes, het veroorzaken van grote vluchtelingenstromen en het doden van miljoenen mensen kon bijna geen westerse vrouw uit haar stoel krijgen maar de opmerking “grab her by the pussy” maakte miljoenen vrouwen woest. De massale verkrachting van vrouwen tijdens een Nieuwjaars feest in Keulen, door moslim immigranten, kon weinig vrouwen deren maar de seksistische grapjes van Trump was toch echt een brug te ver.

Asscher kon bij DWDD ook echt niet begrijpen dat Trump “America First”, als slagzin had in zijn inauguratie toespraak, want die term was immers ook gebruikt door een fout clubje isolationisten in de V.S. vlak voor de Tweede Wereld Oorlog. Tja, stel je voor dat je een politicus zijn eigen land op de eerste plek stelt. Nee, je moet net als Asscher eerst alle landen vooropstellen en dan komt Nederland op de laatste plaats, want dat is je taak als Nederlands politicus, Nederland op de laatste plaats zetten.

Volgens de heilige mis der globalisering, die we dagelijks aanschouwen in de Nederlandse media, is Obama god, is de globalisering heilig, is de multi culturele samenleving een succes en is iedereen die er anders over denkt een fascist, een racist en op z’n minst Hitler.

Ik schat dat zo’n 50% van Nederland zich kapot ergert aan de wijze waarop de linkse kijk op de wereld het media landschap domineert. Het wordt tijd dat de publieke omroep haar werk eens gaat doen en op een eerlijke wijze de zendtijd gaat verdelen. Het wordt hoog tijd voor enkele talk shows en nieuws programma’s waarin ook het rechtse verhaal aan bod komt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Hanneke

(waarom sommige mensen Joden haten)


Onlangs zag ik de eerste aflevering van “De kanarie in de kolenmijn” van Hanneke Groenteman en daarvoor “Waarom haten ze ons?” van Gideon Levy. Twee Joodse Nederlanders die zich terecht zorgen maken over het toenemende racisme, van vooral moslims, tegenover Joden in Nederland en Europa en ze stellen zich de vraag:  waarom?

Een terechte vraag en op die vraag zal ik in dit stuk antwoord proberen te geven, want het is inderdaad wel belangrijk om daar eens een eerlijk antwoord op te geven. Als kind van de jaren 70 met een Gereformeerde vader die erg geïnteresseerd was in de Tweede Wereld Oorlog en pal achter Israel stond, is de liefde voor het Joodse volk mij met de paplepel ingegoten. Later leerde ik van de Joodse cultuur, met haar zelfspot en humor houden en zag ik de Joodse schrijver, Philip Roth als de beste schrijver ter wereld en kon ik de filosofie van Martin Buber en theologie van Harold Kushner zeer waarderen maar gaandeweg leerde ik meer en meer over de geschiedenis en kwam ik er achter dat bepaalde zaken niet of nauwelijks aan bod kwamen in de westerse geschiedschrijving. De kritiek op de rol van Joden in de geschiedenis, werd in de westerse media altijd afgedaan als leugens maar ik kwam er achter dat veel van die kritiek, buiten de raciale kenmerken om, in de kern, vaak bleek te kloppen. Dat die kritiek vaak overslaat naar haat  en vervolgens helemaal uit de klauwen giert en resulteert in de moord op Joden, kan geen weldenkend mens goedkeuren maar dat neemt niet weg dat er blijkbaar iets wordt verzwegen en dat juist dat verzwegen gedeelte de kern van het probleem is waar Hanneke Groenteman en Gideon Levy naar op zoek zijn.

Dat verzwegen deel van de geschiedenis is het feit dat Joden buiten proportioneel vaak betrokken zijn bij de sleutel momenten in onze geschiedenis..en dat bedoel ik niet positief. Je kunt dan vanuit een vorm van politieke correctheid steeds weer vermijden om de roze olifant in de hoek van de kamer te benoemen maar dat kan je niet volhouden als je echt op zoek bent naar een zekere vorm van waarheid.

Ik leg Israel en Joden langs dezelfde meetlat als andere landen en rassen. Israel strijdt net als andere landen voor haar plek op deze wereld en vergeleken met de Romeinen, Amerikanen, Duitsers, Chinezen, Perzen en Russen kunnen we hun qua landjepik, oorlogsvoeren en genociden weinig kwalijk nemen. Het probleem is niet zozeer het land Israel en haar aspiraties in het Midden-Oosten maar meer de ideologieën die vanuit het Jodendom zijn ontstaan.

Winston Churchill zei het al in zijn stuk “Zionism vs. Bolshevism”, over de rol van Joden in de  Russische revolutie, in de Sunday Herald in 1920: “Het lijkt wel of het evangelie van de Christus en de Anti Christ voorbestemd waren uit hetzelfde ras voort te komen; en dat dit mystiek en geheimzinnige ras is verkozen voor uitzonderlijke manifestaties, van zowel het goddelijke als het duivelse.”

Zijn Joden van nature beter of slechter dan andere mensen? Daar geloof ik niets van. Ik denk dat de manier waarop ze te werk gaan (ons kent ons) is ontstaan na de diaspora en het feit dat ze eeuwenlang tussen twee grote machtsblokken, het christendom en de Islam, hun weg moesten vinden. Ze waren misschien wel de eerste allochtonen, maar waren niet geneigd om zich te assimileren met de gastcultuur. Ze hielden vast aan hun eigen godsdienst en gewoonten. Daardoor ontstond een mentaliteit van wij tegen de rest. Doordat Joden werden uitgesloten van bepaalde beroepen gingen ze zich vooral richten op handel en financiën. Mede vanwege het feit dat Joden over de hele wereld verspreid woonden, konden ze makkelijk handels netwerken opzetten. Door die specialisatie in handel en bankieren werden ze daar ook erg goed in en kregen ze vaak ook veel macht over de elite van hun gastlanden. Dat leidde tot verdacht makingen en haat onder de autochtone bevolking wat weer leidde tot uitzetting, verdrijving en pogroms. Geleidelijk waren er ook veel Joden die wel assimileerden en zich in gingen zetten voor de rechten van minderheden in een samenleving. Dit waren de eerste voorvechters van de multi culturele samenleving. Zij zagen dit denk ik als een soort overlevingsstrategie voor het Joodse volk.

Invloed van het Jodendom op het Westen

Met de figuur van Jezus als hoofdpersoon van het christendom is het natuurlijk onvermijdelijk dat het Jodendom een grote invloed heeft gehad op de Westerse samenlevingen. De eerste christenen waren Joden en geleidelijk werd het christendom, ik vermoed vanwege een zekere ingebakken onderdanigheid, een verlengstuk van de macht van Rome. De eerste 1900 jaar was er een zekere vijandschap tussen het Judaïsme en het christendom. De Talmoed (commentaren van rabbijnen op het oude testament) staat dan ook vijandig tegenover de figuur van Jezus en het christendom zag in Joden de moordenaars van Christus. Die vijandschap kwam tot uiting in pogroms tegenover de Joodse gemeenschappen. Eerst was er eeuwenlang de opinie binnen het christendom, dat de christenen het stokje hadden over genomen van de Joden en dat de christenen het nieuwe volk Israel waren. Daar kwam verandering toen enkele Amerikaanse evangelische bewegingen (met de Scofield Bijbel in de hand), rond 1900, het idee opvatten dat de Joden nog steeds het volk van God waren en dat zij beschermd moesten worden binnen christelijke samenlevingen. “Ik zal hen zegenen die u zegenen en hen vervloeken die u vervloeken’ is een tekst uit Genesis 12, Deze tekst werd o.a. gebruikt om de nieuwe koers met betrekking tot de Joden uit te zetten. Het is niet toevallig dat rond die tijd ook het zionisme enorm kwam opzetten. Er zijn mensen die beweren dat de opkomst van het zionisme en de ontdekking van grote olie velden in het midden oosten niet geheel toevallig is. Destijds was Palestina nog onderdeel van het Ottomaanse rijk en misschien hebben westerse machten, de Joodse en christelijke zionisten wel gebruikt om het land Israel te stichten, om dat weer te gebruiken als splijtzwam tegen een groot Arabisch rijk met de grootste olie voorraden van de wereld. Speculatie natuurlijk maar wel heel goed mogelijk. De laatste decennia staan de Joden dus in zeer hoog aanzien bij de meeste christenen en hebben Joden, ook binnen het christelijke geloof, een soort uitzonderingspositie als ‘het’ volk van God dat nog een zet in de goede richting moet krijgen.

Daarnaast hebben Joden als Freud en Karl Marx en in het verlengde van Marx de leden van de Frankfurt school, veel invloed gehad op het westerse denken en de westerse cultuur. Vooral het cultureel marxisme heeft mijns inziens een enorme slechte invloed gehad op het westen en zorgt er heden ten dage voor dat wij met een multi culturele samenleving zitten opgescheept.

Syrië en het midden oosten.

Laten we eens beginnen met Syrië,  waar de burgeroorlog intussen is uitgegroeid tot een van de grootste problemen waar we nu op de wereld mee te kampen hebben.

We gaan terug naar 1996 toen een rapport uit kwam van een Israëlische denktank genaamd: “A Clean Break.” In dat rapport dat voor de toenmalige premier Netanyahu werd geschreven werden aanbevelingen gedaan hoe Israel haar positie in de regio kon verbeteren. Er werd een agressieve politiek voorgesteld waarbij de vijanden Irak, Syrië, Libië, Iran en de Palestijnen gedestabiliseerd moesten worden. Er moesten nieuwe bondgenootschappen worden aangegaan met Jordanië en Turkije en de relatie met de V.S. moest veranderd worden in het voordeel van Israel. Enkele mensen van het Clean Break project, zoals Richard Perle zagen we ook weer terug in de Amerikaanse denktank PNAC (project for a new American century.) Deze mensen, de zogenaamde NeoCons, hadden de touwtjes stevig in handen tijdens het presidentschap van George W Bush. Veel van de punten uit het “Clean Break” rapport zagen we ook weer terug in het rapport van PNAC. Het overgrote deel van de PNAC groep bestond dan ook uit Joden en Zionisten.

Nu zijn we 19 jaar verder en wat zien we. De plannen van deze studiegroepen zijn bijna volledig gerealiseerd. De regio is volledig gedestabiliseerd en de vijanden van Israel zijn, op Iran, na bijna volledig kapot gemaakt. Iran bleef ondanks grote druk van Israel, terroristische/cyber aanslagen op kerncentrales en atoom geleerden en vele economische sancties toch nog overeind, dit geheel tegen de zin van Netanyahu die geen moment onbenut laat om de Iraniers er van langs te geven.

Israel werkt samen met de V.S., Saoedie Arabie en Quatar om Assad van de troon te stoten. Naast politieke belangen spelen daarbij natuurlijk vooral zakelijke belangen een hoofdrol. Het Soennitische Quatar wil namelijk een olie gas lijn via Turkije naar Europa laten lopen. Daarnaast willen de Sjiieten een olie gaslijn van Iran naar Syrië en van daaruit over zee naar Europa laten lopen en Israel aast op de gasvelden van de Golan hoogte. Velen denken dat dit de ware aanleiding voor de Syrische burgeroorlog is geweest. Misschien even een puntje om over na te denken. Waarom is Israel nog niet een keer aangevallen door ISIS, terwijl het toch naast de deur ligt? Steunt Israel misschien ISIS omdat ze ook tegen Hamas vechten en steunt Israel ISIS omdat ze op die manier misschien aan de gasvelden op de Golan hoogte kunnen komen?

Nu zitten wij in Europa, ondermeer dankzij Israel en de V.S. opgezadeld met grote vluchtelingen stromen en wie zijn al decennia lang bezig met het promoten van open grenzen en de multi culturele samenleving? Juist, Joden.

Joden staan aan de basis van het Marxisme, communisme en socialisme. Joden voelden zich waarschijnlijk achtergesteld ten opzichte van de christenen en voelden zich daarom aangetrokken tot dergelijke bewegingen die pretendeerden dat iedereen gelijk was en gelijke rechten had. Bijna alle grote voorvechters van het communisme, marxisme en socialisme, zoals Marx, Trotsky, Lenin, Bela Kun, Rosa Luxebourg, Emma Goldman, waren van Joodse afkomst. Het valt vanuit die achtergrond dan ook goed te verklaren dat het multi culturalisme heden ten dage nog steeds enorm wordt gepromoot door Joodse intellectuelen over de hele wereld. Het vreemde is wel dat ze in Israel juist helemaal niet voor multi culturalisme zijn en erg voor het behoudt van de eigen genen strijden. Israel is een Joodse staat waar Joodse Israëliërs het voor het zeggen hebben. Buiten Israel worden de open grenzen gepromoot en wordt de etnische eenheid van natie staten in Europa en de V.S ondermijnt. Joden zien de etnische eenheid binnen natie staten als een gevaar voor minderheden. Er moeten meer tegenstellingen in de Europese staten komen. Meer verschillende culturen, religies en etniciteiten binnen een land. Al die verschillende groepen die met elkaar overhoop liggen zijn beter te manipuleren en controleren dan een grote groep eensgezinde blanke nationalisten met een christelijke achtergrond. Ook zou je kunnen stellen dat Joden aan de basis staan van de übermensch gedachte want wie kwamen er immers op de proppen met de gedachte dat ze ‘het’ volk van God waren? Juist, de Joden. En wanneer ben je een echte Jood? Als je moeder een Jood is. Naar mijn weten zijn zij de enigen die dergelijke exclusiviteits regels qua volk en religie hebben.


Rusland

Andere hete hangijzers zijn Rusland en de Oekraïne. De Joodse invloed is hier ook enorm. Ten eerste speelt de Russische revolutie van 1917 nog een rol. De partijtop van de Bolsjewisten bestond grotendeels uit Joden. Anti Semitisme werd verboden en duizenden kerken werden vernietigd. De revolutie en de opkomst van het communisme zou uiteindelijk aan tientallen miljoenen mensen het leven kosten. Al voor er ooit een Jood in de Nazi concentratie kampen was omgekomen waren er al miljoenen mensen vermoord onder Joodse leiding in de Sovjet Unie. Een bekend voorbeeld is de sadistische leider van de NKVD, de voorloper van de KGB, Genrikh Yagoda, die persoonlijk verantwoordelijk is voor miljoenen doden. Tijdens en na de Tweede Wereld Oorlog hadden Joden niet meer de invloed die ze in de beginjaren na de revolutie hadden en werden ze vaak gediscrimineerd en vervolgd. Veel Joden emigreerden daarom naar Israel.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

In de Oekraïne wonen ook veel Joden. De havenstad Odessa is van oudsher een Joods bolwerk en de huidige president van de Oekraïne, Yatsenyuk, die daar door de V.S. is neergezet, is ook van Joodse kom af. In de Tweede Wereld Oorlog deden veel Oekraïners vrijwillig mee met het afslachten van honderdduizenden Joden. Er is in de voormalige Sovjet Unie dus een nogal schizofrene houding tegenover Joden. Aan de ene kant hebben ze altijd veel macht gehad maar aan de andere kant worden en werden ze vaak ook veracht en vervolgd.

In de recente geschiedenis van Rusland spelen Joden ook een dubieuze rol. Na de val van de Sovjet Unie, begin jaren 90, namen veel kapitaal krachtige Joden, de Russische staatsbedrijven voor een appel en een ei over en werden daardoor miljardair. Er vormde zich een groep Joodse miljardairs die de oligarchen werden genoemd. Zij hadden Boris Jeltsin in hun macht en waren van plan om samen met een groep Joden uit New York de Russische grondstoffen over te nemen. Eind jaren 90 kwam aan het licht dat er een groep Internationale investeerders en bankiers uit New York was die een deal met Boris Jeltsin hadden gemaakt om Rusland van een faillissement te redden in ruil voor overname van de Russische grondstoffen. Er moest daarom een vertrouweling op de troon worden gezet in Rusland. De investeerders zagen de Joodse oligarch Berezovski als de perfecte kandidaat. Jeltsin had waarschijnlijk spijt van het feit dat hij zijn land in de uitverkoop had gedaan en schoof als laatste redmiddel Vladimir Poetin naar voren. Deze ex-KGB’er wist wel raad met de Joodse oligarchen. De bankier uit New York die de hele deal mogelijk had gemaakt, Edmond Safra, werd vermoord in Monaco en de oligarchen werden een voor een het land uitgejaagd en hun bedrijven werden overgenomen door de Russische staat. Dat betekende oorlog met de internationale bankiers die Poetin tot op de dag van vandaag zwart maken via allerlei propaganda in de westerse media. Begrijp met niet verkeerd. Poetin is natuurlijk een crimineel maar wel een crimineel die voor zijn eigen land opkomt en het niet in de uitverkoop zet. Tijdens de recente burger oorlog in Oekraïne speelden Joden ook weer een grote rol. Een van de aanjaagsters van de recente burgeroorlog was Victoria Nuland, de vrouw van de bekende Neo Con, Robert Kagan. Zij stookte de oppositie flink op en zorgde voor financiële, politieke en militaire ondersteuning van de V.S. Ook werden door haar vervangende kandidaten voor de zittende president geselecteerd. Een ander die een grote rol speelde in de revolutie/coup was de Amerikaans Joodse miljardair George Soros. Hij stookte het zaakje flink op via zijn NGO’s. Dat bleek o.a. uit een serie gehackte e-mails. Deze Soros is een geval apart. Met zijn door speculatie verdiende miljarden, ondersteund hij allerlei organisaties over de hele wereld die zijn politieke visie van open grenzen en een multi culturele samenleving, ondersteunen. Mede door zijn inbreng ontstonden er allerlei kleuren revoluties, die het begin vormden van veel problemen waar wij nu mee te kampen hebben. Ook nu zien we de hand van Soros in de verkiezingen. Hij ondersteunde Clinton en met zijn geld worden protesten georganiseerd van Black Lives Matter en andere actie groepen, die nu o.a. tegen Trump demonstreren en Amerikaanse binnensteden slopen.

https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/so-who-really-tried-to-blackmail-yeltsin-takeover-russia-nsa-cia-or-investment-bankers/

Joodse Maffia.

De Italiaanse onderzoeks journalist. Roberto Saviano, bekend van ‘Gomorrah’ stelt in zijn boek ‘zero zero zero’ dat Joden de basis vormen van de Russische maffia en de leider van deze maffiJa is de godfather Mogilevitsj, bijgenaamd ‘The brainy don’. Hij wordt door Time magazine, beschouwd als de grootste en machtigste maffia baas aller tijden. We kennen natuurlijk nog de illustere namen van Joods-Amerikaanse maffioso als Meyer Lansky, Mickey Cohen, Arnold Rothstein en Bugsy Siegel. Ook in de Illegale wapenhandel spelen Joden een hoofdrol getuige dit artikel uit Haaretz, met de titel “why are so many Israeli arrested over illegal arms trade world wide”

De financiële en economische crisis

Even ter introductie. De laatste vier presidenten van de FED, de Amerikaanse centrale bank, zijn van Joodse komaf, van de laatste vier presidenten van de Wereldbank waren er drie van Joodse komaf, de bank Goldman Sachs is een Joodse bank die overal ter wereld negatief in het nieuws komt en overal ter wereld politici in haar macht heeft. Dat bleek o.a. door de rol die Goldman&Sachs in Griekenland en Italië speelde tijdens en in de aanloop naar de Eurocrisis. In de aanloop zorgde G&S er voor dat Griekenland, via een boekhoudkundige truc toch nog kon voldoen aan de voorwaarden van de EU  en tijdens de financiële crisis werd er in Italië een soort coup gepleegd door de EU waarbij allerlei voormalige werknemers van G&S aan het roer werden gezet. Verder is het algemeen bekend dat de beroemde Joodse bankiers familie Rothschild, op de achtergrond ook zeer veel invloed uitoefent op het wereldtoneel en een grote rol heeft gespeeld bij o.a. het ontstaan van de staat Israel. Het was de Joodse bank Lehman brothers die aan de basis stond van de financiële crisis in 2008 en het was de Jood Bernie Madoff die verantwoordelijk was voor de grootste investerings fraude, zo’n 65 miljard dollar, in de geschiedenis.

Hollywood en de media

De meeste Hollywood studio’s zijn eigendom van Joodse mensen (lees o.a. artikel Joel Stein “How Jewish is Hollywood”) en als je bedenkt dat de Amerikaanse cultuur, die vanuit deze studio’s over de hele wereld wordt verkondigd, wereldwijd een enorme impact en invloed heeft, dan kan je dus wel stellen dat Joden een via Hollywood een enorme invloed op de wereld hebben. Zij kunnen, via films, in hoge mate, jongeren beïnvloeden. Het is dan ook heel goed denkbaar dat dit Hollywood evangelie er voor heeft gezorgd dat er een bepaald beeld van de geschiedenis is geschetst wat niet helemaal correct is. Mede door Hollywood is er een beeld ontstaan dat de Amerikanen de ‘good’ guys zijn en Joden de eeuwige slachtoffers van de geschiedenis. Ook zijn via Hollywood de liberale denkbeelden over homoseksualiteit, transseksualiteit, feminisme en de multi culturele samenleving verspreid. Hollywood is de grootste propaganda machine in de geschiedenis van de mensheid en ook hier geld het gezegde: wiens brood men eet, wiens woord men spreekt…

Porno

Ook in de porno industrie spelen Joden een grote rol. Porno kan binnen een relatie heel stimulerend werken maar porno speelt denk ik ook een grote rol in het verspreiden van de boodschap van vrije liefde, vreemdgaan, gemengde relaties, homoseksualiteit, pedo seksualiteit en het los laten van alle normen en waarden die de christelijke, westerse maatschappij eeuwenlang heeft gepredikt. Porno kan veel invloed uitoefenen op mensen en er mede voor zorgen dat normen en waarden waarbinnen het gezin de hoeksteen van de samenleving is, vervagen. Het kan er mede voor zorgen dat relaties kapot gaan en mensen zich verliezen in kortstondige, oppervlakkige relaties, alleen gericht op lust en daardoor ontstaan er steeds meer een ouder gezinnen, die afhankelijk van de staat worden.

Voor wie er meer over wil weten, hieronder een artikel van Nathan Abrams in The Jewish Quarterly.

http://www.jewishquarterly.org/issuearchive/articled325.html?articleid=38

In de media in het algemeen zien we, een oververtegenwoordiging van Joodse mensen, zowel aan de kant van de eigenaren als aan de kant van de journalisten.

Een van de eerste voorbeelden is de krantenmagnaat Hearst, die in het begin van de vorige eeuw met zijn krantenimperium de publieke opinie kon sturen en met zijn propaganda een beslissende rol speelde in de Spaans-Amerikaanse oorlog. Het Amerikaanse media landschap kan verdeeld worden in zes grote bedrijven die bijna alle kranten en tv/radio stations onder controle hebben. Het overgrote deel van die bedrijven is in Joodse handen of wordt bestuurd door Joodse mensen. Het gaat om Viacom, Disney, Bertelsmann, Universal, Warner Bros Time en News Corp.  Ook hier is het natuurlijk overduidelijk dat Joden, door hun overduidelijke invloed op de media, de agenda en het narratief kunnen bepalen.

http://www.simpletoremember.com/articles/a/jews-in-the-media-hollywood/

Dus mevrouw Groenteman, misschien dat u nu begrijpt waarom zoveel mensen op deze wereld denken dat Joden veel macht en invloed hebben en zoals u wellicht weet, worden invloedrijke, succesvolle en machtige mensen vaak gehaat door mensen die aan de onderkant van de samenleving verkeren en op zoek zijn naar macht en erkenning. Het is dus een combinatie van jaloezie, weerstand tegen de macht, een afkeer van het gedachtegoed dat uit het Jodendom is voortgekomen en het feit dat daar in de westere media niet over gepraat mag worden, wat in mijn ogen de oorzaak is van het oplaaiende racisme tegenover Joden.

Oh ja, en dan vergeet ik nog de grootste oorzaak, namelijk een moslim cultuur, die blind is voor haar eigen fouten en achterlijkheid en alles wat er mis is met de eigen cultuur, afschuift op Joden…

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Links is de weg kwijt

Het moet, heden ten dage, toch een rare gewaarwording zijn voor veel linkse mensen, als ze tot het besef komen, dat ze tot het establishment behoren. De milieu bewuste, multi culti, 3x modaal, open grenzen lovers zijn de gevestigde orde geworden en ze worden massaal uitgekotst over de hele wereld. Overal komen mensen in opstand tegen een onnatuurlijk systeem, dat recht indruist tegen de instincten van de mens. Nu is het natuurlijk een vorm van beschaving dat mensen hun instincten enigszins onder controle houden maar het wordt een ander verhaal als je gedwongen wordt om instincten op te moeten geven die er zijn om je te beschermen tegen gevaren van buitenaf.

Na de Tweede Wereld oorlog was het leven simpel voor links. Het communisme was dan misschien de nieuwe vijand maar moreel gezien was links de overwinnaar van de oorlog. Rechts stond vanaf dat moment voor genocide en gestrekte armen en het was daarom decennia lang not done om op een redelijke manier over bijv. immigratie, nationalisme en cultuur te praten.

Ook was het tot de linkse mensen nog niet echt doorgedrongen dat de Bolsjewisten en Stalin misschien nog wel erger waren dan de Nazi’s en Hitler. Het leed van de Oostblokkers en bloedlanden was aan onze deur voorbij gegaan en maakte daarom ook veel minder indruk. Eigen leed eerst…

In de jaren 60 kregen zwarte mensen in de V.S. eindelijk gelijke burger rechten. Ze hadden in de Tweede Wereld Oorlog nog meegevochten tegen de racistische Nazi’s en Japanners maar eenmaal thuis gekomen werden ze zelf ook nog decennia lang gediscrimineerd. Mensen als Martin Luther King, Malcolm X en Mohammed Ali waren intelligente mensen die een rechtvaardige strijd streden. De zwarte burgerrechten beweging ging moeiteloos op in de marxistische bewegingen van die dagen, die ook streden voor een rechtvaardige samenleving en tegen de oorlog in o.a. Vietnam waren. Emancipatie van de vrouw, seksuele vrijheid en de ontworsteling aan het keurslijf van de jaren 50 waren doelen waar ieder weldenkend mens, in meerdere of mindere mate, achter kon staan. Ook de vakbonden waren toen nog vaak links gelieerd en deden goed werk voor de arbeider.

Links werd politiek gezien steeds machtiger en uiteindelijk ontstond er een soort alliantie tussen het grootkapitaal en links, die allebei internationale idealen hadden. De grenzeloze, multi culturele wereld en de belangen van het grootkapitaal gingen naadloos in elkaar over. Dat resulteerde erin dat links nu onderdeel is van de gevestigde orde en dat al die linkse figuren in de politiek en media zich nu vertwijfeld afvragen waarom niemand ze meer leuk vind. Ze hebben hun ziel verkocht aan de duivel en hun vroegere achterban verraden. Nu vertegenwoordigen ze alleen nog de internationale bankiers, de winnaars van de globalisering en immigranten. De middenklasse keert zich massaal van hun af.

In Nederland is het nu zo ver dat 60% van alle uitkeringen naar allochtonen gaan en dat de helft van de gevangenis bevolking uit allochtonen bestaat. Verder zien we dat de arbeider de grote verliezer is van de globalisering en dat multi nationals aan alle kanten worden gepamperd door onze overheden. Banken worden continu uit de wind gehouden en gefinancieerd met belastinggeld om ons daarna weer volop te kunnen naaien om verder te gaan waar ze waren gebleven.

Desondanks vind links het maar vreemd dat de burgers massaal naar populistische anti globalistische partijen trekken. Ze proberen nu nog wel massaal de racisme kaart te trekken om zich zelf toch nog even goed te voelen maar zelfs die kaart is uitgewerkt. Mensen kunnen er alleen nog maar om lachen en trekken zich niets meer van het label ‘racist’ aan. Het is vrijwel betekeningloos geworden.

Wie neemt DWDD en Pauw nog serieus met hun stroom aan zogenaamde ‘goedmensen’ die ons continu lastigvallen met minderheidsstandpunten over zwarte piet, immigranten, vluchtelingen en de ‘boze witte man’

Van de week zat er weer een zwarte mevrouw bij DWDD te vertellen dat zwarte mensen zich niet vertegenwoordigd voelen in de schilderkunst. Nu was het misschien niet tot haar doorgedrongen maar de laatste paar duizend jaar woonden hier geen zwarte mensen en misschien dat er daarom ook geen zwarte mensen op schilderijen staan. Als het aan deze mevrouw en figuren als Sylvana Simmons ligt, wordt de ‘Nachtwacht’ binnenkort zwart overgeschilderd om eventuele zwarte bezoekers niet voor het hoofd te stoten met al die bleke smoelen. Wie of wat houdt de zwarte kunstenaar in Gods naam tegen om zelf de zwarte geschiedenis uit te gaan beelden en misschien wil een rijke zwarte voetballer of rapper wel wat geld sponsoren voor een museum. Desmond Tutu, Nelson Mandela, Malcom X, Muhammed Ali en Martin luther King vereeuwigd in mooie statie portretten. Mooie Afrikaanse Zulu’s op rooftocht, die zwarte medemensen ontvoeren en doorverkopen aan slavenhandelaren of een Hutu die een Tutsi afslacht. Dat moet toch goede kunst op kunnen leveren. Michael Jordan die vanaf de vrije worp lijn door het luchtruim zweeft of de gigantische bijdrage op muziek gebied van zwarte mensen of de enorme hopeloosheid van de zwarte getto cultuur uitgedrukt in zwierige, dansende penseelstreken.

Het lijkt wel of we met een generatie immigranten zijn opgescheept die zichzelf niet serieus nemen. Ze hebben geen zelf bewustzijn en geen zelfvertrouwen en ze spiegelen zich continu aan de blanke medemens. Het lijkt wel of ze boos zijn dat ze eigenlijk niets meer hebben om voor te vechten, dat ze niet net als King en Malcolm X, de barricaden op kunnen voor burgerrechten maar nu als slap aftreksel met zwarte piet zitten opgescheept. Ze doen me denken aan jongeren die te lang bij hun ouders blijven hangen. Ze willen wel de rechten van volwassenen maar willen niet de consequenties trekken van het ophouden van de eigen broek.

Ook de linkse, witte mensen zijn vaak flink in de war. Ze zijn door de jaren heen zo verblind geraakt door hun haat voor witte, rechtse mensen dat ze via de achterdeur het nieuwe fascisme/Bolsjewisme (de Islam) binnen lieten en zelfs zo stekeblind waren voor hun eigen falen dat ze daarbij ook nog vrouwenrechten over boord gooiden en de eigen cultuur verkwanselden. Dat laatste past natuurlijk precies bij de kritische theorie van het cultureel marxisme dat de belangen van minderheden plaatst boven de belangen van de meerderheid en waar het Marxisme vroege opkwam voor de arbeider, zijn daar nu, de zogenaamd, onderdrukte minderheden voor in plaats gekomen.

De argeloze burger kon het allemaal niet meer begrijpen. Hij raakte z’n baan kwijt aan een goedkope Pool, werd beroofd door een Marokkaan, genaaid door een witte bankier en moest ook nog meer belasting gaan betalen omdat de aarde opwarmde en als hij dan wat kritiek uitte omdat zijn straat was veranderd in klein Marokko, Polen of Turkije dan was hij ook nog een racist. 75% van Nederland moet zich aanpassen aan een minderheid, die een volksfeest willen veranderen, referenda, als Brexit, Oekraïne, Europese grondwet worden genegeerd of op een subtiele manier kapot gemaakt omdat onze elites niet meer geloven in de natiestaat en eigenlijk diep in hun hart naar het einddoel van een wereldregering willen maar dat niet hard op kunnen zeggen omdat ze daarmee het verraad aan hun eigen volk en land toegeven.

Ik denk dat de maat vol is. De zogenaamde boze witte man is nu inderdaad boos aan het worden. Het wachten is alleen nog maar op het moment dat de borrel praat over gaat in echte revolutie. Het wordt tijd dat we die leugenachtige, internationale georiënteerde elite van de troon stoten en weer proberen de macht aan het volk terug te geven. En met het volk bedoel ik de democratische meerderheid. Driekwart van Nederland is slimmer dan die gasten die nu in Den Haag zitten maar zijn gewoon minder bereid om zich een weg omhoog te slijmen. Want zo werkt politiek. Niet de besten komen bovendrijven maar de grootste en meest ambitieuze, politiek correcte, slijmballen komen aan de top.

Als ze in Den Haag echt de boel bij elkaar willen houden dan zullen ze naar de meerderheid moeten gaan luisteren. Doen ze dat niet dan vrees ik dat er bloed gaat vloeien…

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Westworld, een spiegel voor de mensheid

Onlangs zag ik de eerste twee afleveringen van Westworld. Een HBO serie gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973, naar een boek van Michael Crinchton. Het verhaal is simpel maar doeltreffend en laat ons een soort gnostisch, vrijmetselaar achtig wereldbeeld zien. In de toekomst is er een soort attractiepark waar levensechte robotten rondlopen met artificiële/kunstmatige intelligentie en daar kun je dan in een bepaalde geschiedkundige setting, bijv. het wilde westen, helemaal uitleven. Moorden, verkrachten, pistool duels you name it.

Het verhaal mag dan op het oog simpel zijn maar de hoeveelheid filosofische vragen die de serie oproept is enorm en het lijkt duidelijk dat de Westworld een verwijzing is naar ons eigen leven als mensen op deze aarde.

In de serie zien we op een gegeven moment een scene waarin een Ai gevraagd wordt of zij zich iets herinneren uit voorgaande sessies en dat doet me denken aan de leer van Gurdjieff waarin hij uitlegt dat het heel belangrijk is dat je als mens zaken uit vorige levens herinnerd, zodat je daarvan kan leren in je nieuwe leven. Dat zien we dan ook terug in de serie waar er bij enkele Ai’s een lichtje gaat branden en die kennis uit vorige sessies gaan gebruiken. Dit gegeven speelt ook een belangrijke rol in de mysterie scholen uit de oudheid.

Dan is er nog de rol van Ed Harris, the man in black, die, naar het schijnt, al heel vaak in Westworld heeft rondgelopen en precies schijnt te weten hoe alles werkt. Hij is op zoek naar een diepere betekenis van het spel en lijkt op zoek te zijn naar een uitgang of een andere dimensie in het spel.

Ook lijkt zijn karakter te verwijzen naar een idee dat er geen goed en kwaad bestaat maar dat het leven er alleen maar op gericht is om een bepaald doel te bereiken. Hoe je dat doel bereikt is niet belangrijk als je er maar komt. Bij Gurdjieff zien we dat terug in het idee dat goed en kwaad de uiteinden zijn van dezelfde stok. Dat betekent dat je door iets goeds te doen aan de andere kant iets negatiefs of slechts kan veroorzaken en het omgekeerde geld ook. Denk bijv. aan de tweede wereld oorlog. Door de enorme vernietiging van levens en materiële zaken ontstond er voor de overlevenden en nieuwe generatie een ongekende economische bloei periode.

“Alles in deze wereld is magisch, behalve voor de magiër”

Westworld doet met ook denken aan de filosofie van David Icke die heel mooi uitlegt hoe onze wereld eigenlijk in elkaar zit. Hij vergelijkt ons leven met dat van een tv signaal en een tv. De wereld bestaat alleen omdat wij die waarnemen. Door het uitzenden van trillingen op bepaalde frequenties kunnen wij doormiddel van onze tv decoder/ontvanger in ons hoofd, onze hersenen, die trillingen omzetten in beelden. Volgens Icke worden die trillingen echter gemanipuleerd op een wijze zoals we die kennen van een hypnotiseur. Die kan je ook laten geloven dat een appel een banaan is. Blijkbaar is hij in staat je perceptie te manipuleren. Hij draait misschien wel aan de knoppen van je hersendecoder, zodat je zaken anders gaat waarnemen. Zo zie ik ook de wereld waarin we leven. Er is een elite die begrijpt hoe je aan de knoppen van de uitzendfrequentie draait en hoe je die frequenties kan gebruiken.

Als je bijv. kijkt naar de Vrijmetselaars en andere geheime genootschappen dan zie je dat ze helemaal geobsedeerd zijn door symbologie en rituelen. Veel grote gebeurtenissen vinden op bepaalde geselecteerde data plaats omdat er dan een bepaalde stand van de sterren is die voor een bepaalde frequentie zorgt. De natuur en de mensheid reageren op die trilling net als dat je een tik tegen een plank geeft waar enkele glazen op staan, die vervolgens allemaal in dezelfde frequentie gaan trillen.

Een andere invalshoek voor Westworld is dat we het themapark als een soort verwijzing kunnen zien naar mensen die vanuit de toekomst terugkeren naar deze tijd of andere punten in de geschiedenis. Misschien zijn we over duizenden jaren technologisch zo ver gevorderd dat we terug kunnen reizen in de tijd en lopen er nu allerlei tijdreizigers over de aarde tussen ons door. Natuurlijk zien we in Westworld ook de mens als schepper, hoe de mens via zijn fantasie en gedachten, werelden kan scheppen en hoe we omgaan met die macht. Verder de relatie tussen mens en robot en het samengaan van die twee en de problemen die het creëren van kunstmatige intelligentie met zich meebrengt. Hebben Ai’s rechten en moeten we niet uitkijken dat ze ons gaan overheersen?

Maar goed, je kunt natuurlijk op tientallen manieren naar Westworld kijken en deze intrigerende serie is daarom de ideale kapstok om je favoriete filosofieën aan op te hangen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het christendom en de moord op Europa

(de gevaren van de christelijke leer)

Laatst kwam ik in aanraking met het gedachtegoed van Rene Girard. Een Frans/Amerikaanse filosoof die zich op latere leeftijd tot het christendom bekeerde. Zijn filosofie richt zich voornamelijk op twee peilers. De ene is de gedachte dat mensen elkaar vooral na-apen in alles en begeren wat een ander heeft en de tweede beschrijft hij veelvuldig het fenomeen van de zondebok. Iedere samenleving heeft, vanuit een soort oerdrift, een zondebok nodig om de lucht te klaren om daarna weer samen verder te kunnen gaan. Girard heeft een weinig hoopvolle kijk op de mens en ziet in de figuur van Jezus de ultieme zondebok die een oeroud wereldwijd systeem radicaal veranderde. In het oude testament zien we al een afwijzing van het zondebok systeem op het moment dat God het mensenoffer van Abraham afwijst. In de toenmalige culturen was het nog heel normaal dat er mensenoffers werden gebracht om de goden gunstig te stemmen. Dat fenomeen zagen we in een ernstige vorm bij bijv. de Azteken en de Maya’s terug die bovenop hun piramide vormige tempels het hart van gevangenen uitsneden en daarna de lichamen van de trappen lieten rollen. Een ander voorbeeld is het Joodse volk dat, door de Nazi’s,  als zondebok werd gebruikt om de frustratie van de o.a. de Eerste Wereld Oorlog en de terrechte angst voor het, vaak Joodse, Bolsjewisme, op bot te vieren. In het nieuwe testament zien we de figuur Jezus die de ultieme zondebok wordt en daarmee voor eens en voor altijd in de plaats komt te staan van alle toekomstige zondebokken. God heeft via zijn zoon Jezus alle zonden op zich genomen. Vanaf nu gaat religie niet meer over krachtige en machtige mensen die worden gezegend of vervloekt door de goden maar nu gaat het over de slachtoffers, de onderdrukten en vanaf nu is zonde iets dat in ieder mens aanwezig is en niet iets wat buiten je staat en iets wat je kunt manipuleren door het beïnvloeden of gunstig stemmen van de goden. Tegenwoordig zijn de zondebokken, slachtoffers geworden en is het sinds de Tweede Wereld Oorlog bon ton om slachtoffers als helden te zien. Zij vertegenwoordigen het allerbeste wat de mensheid heeft te bieden, namenlijk medelijden, naastenliefde en zelfverachting om de slachtoffers te pleasen. Natuurlijk zijn medelijden, naastenliefde en zelfkritiek of zelfspot zeer belangrijke zaken maar onder bepaalde kritieke omstandigheden kunnen ze ook tegen je werken en dan heb je meer aan standvastigheid, nuchterheid, brute kracht, logica, egoisme, moed en zelfverdediging. Sinds de holocaust moet je in liberale en socialistische kringen andere culturen helemaal geweldig vinden en je eigen cultuur verachten en belachelijk maken. Vind je dat je eigen cultuur en ras geweldig zijn dat staat dat synoniem voor een lidmaatschap van de Nazi partij.

De Na-apers

Dat mensen na-apers zijn mag ook wel als een vaststaand feit worden beschouwd en het is heel aannemelijk dat deze eigenschap ons zowel aan de rand van de afgrond als tot hoge hoogten heeft gebracht. Het imiteren en de jaloezie, het willen hebben wat de buren hebben is een fenomeen dat er toe heeft geleid dat mannen, vaak aangestuurd door concurrentie gevoelens en de verlangens van hun vrouwen, overgingen tot het veroveren van andermans goed en die veroveringen gingen gepaard met moord en doodslag, stelen en verkrachtingen maar ook met ontdekkingen op allerlei gebieden die ons als mensheid weer een stukje verder brachten in het begrijpen van onze plek op deze aarde.

Een ander begrip dat altijd veel ellende heeft veroorzaakt is het wraak nemen op elkaar. Door de komst van een overheid die de het straffen en het wraak nemen overnam van het individu, is wraak in de meeste beschaafde samenleving een veel minder grote rol gaan spelen. Ook het christendom heeft hier een positieve invloed op gehad. Veel uitspraken die aan Jezus worden toegeschreven gaan over vergeven en het liefhebben van je vijanden. Ik heb al wel eens eerder gezegd dat ik de indruk had dat het christendom de perfecte godsdienst was om mensen onder controle te krijgen en dat ik in die zin begreep dat de Romeinen het christendom als staatsgodsdienst overnamen of misschien zelfs hebben gecreëerd.

Als controle vorm voor een vredige samenleving is het christendom dus uitermate geschikt maar wat nu als een samenleving van binnen en van buiten wordt aangevallen? Er komt natuurlijk een punt dat overleven belangrijker is dan ‘goed’ doen, je andere wang toekeren of vergeven. Mag je als blanke, christelijke, westerse cultuur jezelf beschermen tegen invloeden en aanvallen van buitenaf of moet je maar als een schaap naar de slachtbank laten leiden? Zijn we door de “slachtoffer” maatschappij en de jarenlang christelijke indoctrinatie, allemaal mietjes geworden? Een mooi voorbeeld daarvan is de Zweedse kerk die vollop multi culturalisme promoot en oproept om geen kruizen te dragen of andere christelijke symbolen te gebruiken in het openbaar omdat die andersgelovigen kunnen kwetsen ook kunnen we, volgens zweedse bischoppen, van vluchtelingen niet verwachten dat ze assimileren. Dat zou niet bijbels zijn en verder moeten de Zweden zich aanpassen, qua kleding, seksualiteit en drinkgedrag, zodat ze de “nieuwe” Zweden niet kwetsen. In Nederland zagen we dezelfde uitingen terug bij diverse kerkgenootschappen, die de vluchtelingen, in o.a. Apeldoorn, op stonden te wachten met liedjes op het treinstation.

Wel beschouwd zou je kunnen stellen dat het christendom zich als een soort slapjanus virus over Europa heeft verspreid. “In den beginnen was het woord en het woord was God”, staat in de Bijbel te lezen. Dat geeft weer hoe machtig het woord is en dat alles wat wij doen, in gedachten begint en wordt uitgevoerd via het woord. Dat woord kwam tot ons vanuit het Midden Oosten en verspreidde zich als een parasitair virus over Europa en de rest van de wereld. De schrijver William Burroughs omschreef het woord als een virus uit de ruimte, dat onze planneet heeft overgenomen en daar zou hij best wel eens gelijk aan kunnen hebben.

Jean Raspail

De Franse schrijver Jean Raspail zet in zijn boek “De Ontscheping” het verhaal neer van een grote groep immigranten die met schepen aankomen op de Franse kunst. Frankrijk is moreel en economisch niet voorbereid op de komst van miljoenen vluchtelingen. Enkele Fransen komen nog in verzet maar het mag niet baten. De immigranten worden tot Frankrijk toegelaten waardoor hele Franse gebieden op slag veranderen. Raspail stelt dat het mede de schuld is van het christendom dat wij niet weerbaar zijn tegen dergelijke “vijandelijke” overnames. Met “je andere wang toekeren”, naastenliefde en “je vijand liefhebben”, kom je natuurlijk niet ver als het er op aan komt.

Onze westerse cultuur is heden ten dage zo vergiftigd door het samengaan van het Marxisme (het andere christendom) en het officiële christendom. Uit deze twee uitingen van het christendom is een ziekelijke liberale mix ontstaan die uiteindelijk zal leiden tot de zelfmoord van het westen en de westerse cultuur.

Deze zelfmoord hebben we geheel en al aan onszelf te danken omdat we hebben toegestaan dat onze elite haar globalistische, muti culturele plannetjes tot uiting kon brengen. Met de Tweede Wereld Oorlog in onze rugzak werd de westerse blanke mensen een schuldgevoel aangepraat en hebben we door jarenlange marxistische indoctrinatie niet op tijd ingezien dat onze eigen cultuur het waard is om voor te vechten en dat onze cultuur, qua mensenrechten en vrijheid, inderdaad superieur is aan andere culturen.

Nu worden we door de elite opgestookt tegen immigranten uit andere werelddelen en doen de meeste immigranten, aangemoedigd door onze elite, die ze geen strobreed in de weg leggen, ook niet echt hun best om zich aan te passen aan onze cultuur. We worden als westerlingen eigenlijk gedwongen om het recht in eigen handen te nemen tegen miljoenen losgeslagen moslim mannen die vaak geen enkel intentie hebben om een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving en ons zien als zondige, ongelovige varkens. Je kunt het die moslims verwijten dat ze zo’n waardeloze basishouding hebben maar we kunnen ons veel beter druk maken over al die politici en ons bedrijfsleven dat ons heeft uitgeleverd aan die barbaarse horden. Waarom kozen onze politici niet voor de eigen burgers en waarom gaan ze nu, tegen de wil van het overgrote deel van de bevolking, door met het binnenhalen van honderdduizenden moslim immigranten? Het lijkt wel of ze bewust aansturen op een escalatie om daar op de een of andere manier garen bij te spinnen.

De huidige situatie is geheel en al te wijten aan decennia lang wanbeleid. Het voeren van onrechtmatige oorlogen, het steunen van moslims extremisten, wapenhandel, het wegvagen van grenzen en het promoten van globalisering waardoor uiteindelijk gigantische migranten stromen op gang kwamen.

We kunnen dus de schuld bij de Islam en moslims leggen en die spelen ook zeer zeker een grote rol maar het grootste probleem zijn onze eigen normen en waarden en onze eigen politici, geestelijke leiders en andere elite, die ons als lemmingen van de rots af leiden.

In de geschiedenis zien we vaker grote stromen immigranten een gebied of land binnen komen. Zolang de culturele verschillen niet groot zijn hoeft dat niet tot al te grote problemen te leiden. Als die verschillen echter wel groot waren dan was dat meestal dramatisch. Denk aan de Indianen in Noord Amerika, de Azteken in Mexico of de Aboriginals in Australië. We zien nu, de laatste decennia, voor het eerst dat andere culturen worden aangemoedigd om zich in onze landen te vestigen. Hier gaat een misleidende economische gedachte achter schuil. Het huidige economische systeem zit zo in elkaar dat we MOETEN groeien. Ons geldsysteem zit zo in elkaar dat het gigantische inflatie veroorzaakt. 1 euro of dollar kan door banken wel dertigvoudig worden uitgeleend, waardoor een gigantische geldontwaarding plaats vindt. Om dat te compenseren, moeten we met z’n allen steeds meer verdienen en produceren. Verder moeten er steeds weer meer consumenten worden gecreëerd en moet arbeid steeds goedkoper worden. Enerzijds moeten arbeiders genoeg verdienen om te kunnen consumeren maar zo mogen ook weer niet teveel verdienen omdat de producten dan te duur worden. In een poging om nieuwe markten aan te boren, werd communistische China bij onze westerse economie betrokken. Dat had grote gevolgen voor de westerse burger. De westerse arbeider ging minder verdienen en raakte in veel gevallen z’n baan kwijt maar kon daartegenover wel weer goedkope, in China geproduceerde, spullen kopen en kon voor een prikkie geld lenen bij de bank. De Nederlandse econome Heleen Mees denkt zelfs dat de economische crisis een direct gevolg is van de opkomst van de Chinese economie. Wat is namelijk het geval, de Chinezen gingen sparen dat het een lieve lust was, waardoor er een overvloed aan goedkoop geld op de markt kwam. Daardoor konden wij in het westen zeer goedkoop lenen, waardoor de huizenmarkt zeepbel ontstond, die in 2008 barstte.

Al met al kan je concluderen dat we ons, vrijwel alle huidige problemen, zelf op de nek hebben gehaald. Een ander voorbeeld daarvan is de huidige groene gekte. Ook daar zien we een mengeling van het christendom, natuur religies en het marxisme terugkomen. In de nieuwe groene religie zien we het christelijke schuldbesef, het “in zonde geboren” zijn en de wereldwijde verering van moeder aarde, zonder dat daar een duidelijk aantoonbare wetenschappelijk basis voor is. Natuurlijk moeten we als mensen zuinig zijn op onze leefomgeving maar het afkopen van Co2 zonden doet me toch teveel denken aan de aflaat praktijken van de katholieke kerk.

We laten ons kortom meeslepen door een elite die heilig gelooft in een grenzeloze, uniforme wereld, terwijl we allemaal weten dat de wereld niet uniform is en dat een dergelijke wereld ook een nachtmerrie zou zijn. De wereld is juist mooi vanwege haar diversiteit aan mensen en culturen. Een ander punt is de ontwikkeling van de wetenschap en de techniek die veel moois en goeds heeft gebracht maar er ook voor heeft gezorgd dat de mens geen doel en bestemming meer heeft. Waar de mens voorheen het middelpunt van het universum was is ze nu slechts een niets betekenend hoopje atomen geworden in een eindeloos universum. Onze technocratische elite maakt gebruik van die techniek en wetenschap om ons compleet onder controle te krijgen. Alles wat ons mens maakt en wat het de moeite waard maakt om mens te zijn moet worden teniet gedaan omdat juist deze menselijke eigenschappen een gevaar zijn voor de internationale orde. Onze seksuele driften, onze agressie, onze humor, de liefde voor onze nazaten, religie, familie, jaloezie, wraak etc. Het zijn allemaal eigenschappen die ons mens maken maar niet passen bij de nieuwe geglobaliseerde mens 2.0.

Ze denken ons te kunnen veranderen, ze geloven heilig in de vooruitgang maar ze weten ook dat de mens zoals die nu is, nooit zal veranderen en dat die mens daarom uiteindelijk moet verdwijnen voor een nieuwe mens. Een mens geschapen door de elite, waarmee de elite God wordt. Deels hebben de control freaks van de Nieuwe Wereld Orde natuurlijk ook wel gelijk want de mens veranderd niet. Een mens kan door omstandigheden zich beschaafd gedragen maar zo snel het wat minder gaat komt de ware aard naar boven. Om de mens echt te veranderen zal je dus ook aan het DNA van mensen moeten gaan sleutelen en de mens laten samengaan met robot techniek en internet en dat betekent uiteindelijk dat wij een soort opstapje zijn geweest voor artificiële intelligentie. Het is natuurlijk de vraag of dat vooruitgang is als de ontwikkeling en evolutie van de mens en haar gedachtegoed uiteindelijk alleen maar leidt tot de ondergang van de mens zoals we die nu kennen.

De christelijke evangelisatie drift is via veel omwegen overgeslagen naar een globaliserings drift en leidt er nu toe dat we ons zelf en onze kernwaarden verloochenen. In de kern geloof ik dat alle mensen gelijkwaardig zijn maar dat neemt niet weg dat we moeten vechten voor alles wat ons dierbaar is. Vechten voor ons gezin, onze kleur, onze cultuur, ons land en dat is al duizenden jaren heel normaal. Daar is niets racistisch aan, dat is gewoon je gezonde boeren verstand gebruiken. Trots om zwart te zijn is net zo logisch als trots om wit te zijn.

Ik ben er van overtuigd dat de waarden van het christendom debet zijn aan de situatie waar we nu in zitten en dat we misschien terug moeten naar onze wortels om onszelf te kunnen verdedigen tegen de globalisering die er alleen op uit is om een elite te bevoordelen en er voor de rest alleen maar voor zorgt dat de hele wereld goedkope, smakeloze eenheidsworst wordt en uiteindelijk de ondergang van de mens zoals we die nu kennen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MSM..de poortwachters en de afvalligen

Toen de gerenommeerde journalist Seymour Hersh enkele jaren terug de ware toedracht van een chemische aanval in Syrië en later de dood van Osama Bin Laden ter discussie stelde was het snel gedaan met zijn MSM krediet. Hij had namelijk een doodzonde begaan en dat was het ter discussie stellen van de elitaire narratief of te wel het officiële elitaire propaganda (OEP) praatje dat de westerse elite u en ik willen doen laten geloven. Dit OEP praatje is een narratief dat wereldwijd op allerlei redacties klakkeloos wordt overgenomen omdat er bepaalde belangen moeten worden gediend en die belangen zijn de belangen van de geglobaliseerde gemeente. Dat betekent dat er te allen tijde een verhaal wordt gepubliceerd dat ten gunste is van de NAVO, globalisering en de multi culturele samenleving. Die drie hebben elkaar namelijk nodig om succesvol te zijn. De MSM dient als een soort poortwachter tegenover kritische geluiden van afvallige ketters.

Dat globalistische evangelie werd gemeengoed op de redacties van de diverse media toen er een soort verbond ontstond in de jaren 90 tussen links en rechts. Na de val van het communisme was links er ook wel achtergekomen dat het communisme op economisch gebied weinig te bieden had en het kapitalisme misschien meer mogelijkheden bood en op de rechter zijde waren ze het er wel over eens dat het communisme met haar internationale, grenzeloze allure toch ook wel mogelijkheden bood voor de multi nationals en dat een wereld zonder grenzen een grote vrije markt en een leger van goedkope arbeiders  zou betekenen. Een leger van arbeiders dat als los zand aan elkaar zou hangen omdat ze niet verbonden zijn door ras of cultuur. De wereldwijde samenkomst van, zeg maar, VVD en PVDA mensen leidde tot een geglobaliseerde elite die, met het uitwissen van grenzen, het unificeren van regels en culturen en wereldwijde handelsovereenkomsten, zoveel mogelijk geld wilden verdienen en zoveel mogelijk controle over mensen wilden bewerkstelligen. De media was daarbij van grootbelang om de mensen, wereldwijd, te brainwashen en te winnen voor het globalistische evangelie. Daarom zie je ook overal exact dezelfde verhalen terug bij alle grote media bedrijven. Niemand die een afwijkende mening of visie heeft. Allemaal geven ze klakkeloos het algemene verhaaltje door. Een normale reactie van een krant op bijv. de onthullingen van Seymour Hersh zouden zijn om daar eens met een team van gerenommeerde journalisten in te duiken en aan waarheidsvinding te doen. Het gaat immers om zaken waaraan oorlogen worden opgehangen en zaken die honderdduizenden doden en miljoenen vluchtelingen tot gevolg kan hebben. Is het dat teveel gevraagd om eens goed onderzoek te doen en wat minder aandacht te besteden aan simplistische politieke propaganda of de zoveelste sport wedstrijd?

Een ander voorbeeld is de journalist Gary Webb, die met zijn onthullingen over de betrokkenheid van drugssmokkel door de CIA in verband met de Iran-Contra affaire, door de MSM werd kalt gesteld. Het zegt al genoeg dat het verhaal werd gepubliceerd door een kleine, plaatselijke krant en niet een van de grote landelijke kranten. Die laatste kregen de opdracht om puin te ruimen en dat gebeurde dan ook. Gary Webb werd zwart gemaakt en zijn verhaal werd kapot gemaakt omdat enkele kleine details niet bleken te kloppen. Later bleek dat het verhaal in grote lijnen klopte maar toen was de storm al overgewaaid en de carrière van Webb naar de knoppen. Gary Webb werd waarschijnlijk gezelfmoord. Hij werd namelijk gevonden met meerdere schotwonden in zijn hoofd. De media en politie deden hun plicht en deden dit zonder meer af als zelfmoord.

Nog een opvallend geval van een dissidente journalist is het verhaal van Danny Casolaro. Hij dook diep in zaken die nog het best vallen te omschrijven als het verhaal van een slechte B-film. Het verhaal draait om diefstal, fraude, moord en corruptie met de Amerikaanse overheid als hoofdfiguur.

Ten eerste dook Casolaro in de zogenaamde “October suprise”. De October Surprise gaat over de deal  die Ronald Reagan en zijn vriendjes sloten met enkele Iraniers om er voor te zorgen dat de Amerikaanse gijzelaars pas werden vrijgelaten op het moment dat Ronald Reagen president was geworden. Nogal cynisch natuurlijk dat je gijzelaars gebruikt om je tegenstander af te troeven om daarbij de gijzelaars en families nog maanden onnodig in spanning te houden. Het belangrijkste deel van zijn onderzoek betrof de Inslaw zaak. Inslaw was een software bedrijf dat de software Promise had uitgevonden. Deze Promis software werd door overheidsdiensten gestolen en omgebouwd tot spionage software, een soort voorloper van de spionage software die we in de onthullingen van Snowden zagen terugkomen. Deze Promis software werd wereldwijd verkocht met een soort achterdeur voor de Amerikaanse geheime dienst. Na een jarenlange rechtszaak oordeelde een rechter in 1988 dat de ontwikkelaar van de sofware, Hamilton, in zijn gelijk stond. Deze uitspraak werd later in hoger beroep weer teruggedraaid. De software werd volgens bronnen op een Indiaans reservaat omgekat en tevens werden op dit reservaat allerlei illegale wapen systemen getest omdat op deze reservaten andere wetten gelden en de overheidsdiensten daarom gevrijwaard bleven voor hen, normaal gesproken, illegale activiteiten.

Na een ontmoeting met Hamilton, in 1991, werd Casolaro, dood in zijn hotel kamer gevonden. Zelfmoord oordeelde de politie. Wederom waren er allerlei verdachte omstandigheden en Casolaro was in de maanden daarvoor meerdere malen telefonisch met de dood bedreigd. Op de dag van zijn dood zou Casolaro belangrijke informatie hebben gehad van Hamilton die de zaak sluitend zou maken. Het verhaal van Casolaro, dat dus over verkiezingsfraude, illegale wapens, gestolen software en de Iran Contra affaire ging, was blijkbaar te explosief voor de zittende macht.

Keer op keer zien we in dit soort zaken dat de MSM de rijen sluit en dergelijke diepgravende onderzoeksjournalistiek laat doodbloeden en het systeem beschermt. Natuurlijk komt de MSM zo nu en dan met een onthulling over bijv. oorlogsmisdaden of een slippertje van een politicus of kleine fraude/corruptie gevalletjes maar de echte systematische corruptie blijft achter de muren van de poortwachters. Het heeft niet voor niets decennia geduurd voordat we als argeloze burger achter de werkelijke aard van het bankwezen kwamen. Waarom werd ons niet eerder verteld dat geld uit niets wordt geschapen en waarom vertelde de media ons niet dat ons systeem belang heeft bij oorlogen en waarom vertelde de media ons nooit over de werkelijke redenen achter immigratie en waarom werden de vele negatieve kanten van immigratie zo lang verborgen gehouden en waarom wordt co2 vermindering als het nieuwe evangelie geplugd? Al deze zaken zijn van groot belang bij het implementeren van het globalisme in optima forma en daarom is de media een zeer belangrijke schakel in het bespelen van de massa en het bewaken van wat wel en niet kan worden geschreven zo dat Jan Modaal zo goed mogelijk naar de slachtbank kan worden geleid.