(Ingezonden door Auke Post)


Virussen, nieuwe virussen, gemuteerde virussen.

Dat doet zich al zolang voor als dat de mensheid oud is! En die heeft t toch echt al wel een tijdje volgehouden!

Dat virussen komen en gaan en dat komende en gaande virussen muteren is niets bijzonders en ook niet alarmerend!

Wél bijzonder is dat er na vele duizenden jaren dat de mensheid bestaat er in het jaar 2020 door de overheid ineens heisa wordt gemaakt rond een fenomeen dat zich al duizenden jaren voltrekt en waarmee diezelfde overheid door middel van propaganda ons wil laten sidderen van angst!

Ook heel toevallig en daardoor óók bijzonder is dat de nieuwe 'monsters' zich aandienen op t moment dat de lockdowns en mondlappen steeds ongeloofwaardiger worden! Die nieuwe virussen blijken dus nóg slimmer dan het al bestaande! Zoveel intelligentie komt wel goed van pas dus om t volk onder controle te houden!

Is de voorspelling van het nieuwe virus naar voren getrokken nu de maatregelen beginnen te rammelen?.

Angst...angst...dat is wat er wordt gepredikt!

Wat ik me nu dan wel afvraag...nu zich een gemuteerd virus aandient, zoals wordt beweerd, dan kan het bedachte vaccin ook de prullenbak in...toch?

Of is dit vaccin zogenaamd ook al ingecalculeerd op de nieuwe varianten.? (geclaimd door nos gisteravond.)!

Wat een toeval eigenlijk, het rammelt nu nog meer.!!

Het is onmogelijk om een goedwerkend vaccin te maken binnen deze korte tijdsperiode..

Het is nog nooit gelukt om met het griepvaccin de griep weg te krijgen,

Alleen de main stream media kan dat schijnbaar!

Nu gaan we het alles omvattende corona weg proberen te spuiten ?  

Het is één groot propaganda-circus zo langzamerhand! Angstzaaierij, gebaseerd op iets wat zich al duizenden jaren voordoet, maar in het jaar 2020 wordt daardoor de mensheid ineens bedreigd! Welnu...wat er wordt bedreigd is niet de mensheid, maar ons menszijn en komt die dreiging van een virus ?

Het lijkt verdacht veel op het naar buiten gebrachte (lockstep programma) van de zogenoemde complotdenkers..

Die mensen, die zichzelf als compleetdenker wensen te kwalificeren..

Is de opmars naar covid 21 gestart ??

We gaan zien......

-Auke Post


Hieronder een ingezonden stuk, wat het urkerland niet wilde plaatsen .

Delen zou fijn zijn.

Ingezonden stuk.

Dient elkander door de liefde.

De laatste tijd lees ik wat meer de ingezonden stukken in het Urkerland, waar ik elke week wel een reactie op zou willen geven. Maar je wordt dan al gauw als dorpsgek of complot-denker gezien. Allereerst de personen die met een foto en een mondkapje in de krant verschijnen, om ons vooral de gevaren van het covid-virus in te prenten.

Op een symposium dat ik tijdens de eerste corona-golf volgde, vertelde een forensisch patholoog wat covid inhoudt. Ook dat hij covid al gedurende vele jaren terugvindt in het lichaam van de mens bij het uitvoeren van een obductie. Hij vertelde dat covid al 100 jaar bestaat. Zijn betoog heeft mij wakker geschud. En ja, ik heb zelf covid in lichte vorm gehad en m.i. krijgt iedereen het, net als de griep. De één krijgt het erg en de ander nauwelijks.

Dan over het dragen van een mondkapje. Er is genoeg informatie over te vinden maar nog niet bewezen dat dit werkelijk effect heeft. Als het echt effect zou hebben hoef je toch ook niet bang te zijn dat je covid oploopt? Meer dan 500 artsen verklaren dat oa.de voorgeschreven mondkapjes géén bescherming bieden, maar worden niet aan het woord gelaten. Wel kan ik vertellen dat ik na een dag werken met mijn mondkapje op, erge hoofdpijn heb en als ik het te lang draag mijn zuurstof in het bloed is gedaald. Wat voor schade denk je dat dat geeft? Ook doet het mij verdriet hoe de mensen reageren als je geen mondkapje op wilt en er anders over denkt. Wat je dan allemaal naar je hoofd geslingerd krijgt, met de woorden ‘lees Romeinen 3’, dat je de overheid moet volgen etc. Deden Daniel en nog vele anderen dat ook? Nee, die volgden God. We leven momenteel in een angst-cultuur en het lijkt of je ergens anders niet meer aan kunt overlijden. Ook ik heb dagelijks in m’n werk met covid te maken, maar zie en ervaar dat er veel meer cliënten de voorgaande jaren aan de griep en andere ziekten op hoge leeftijd zijn overleden, dan nu aan de covid. Dit jaar niemand aan de griep, rara! Hierbij wil ik dit onderdeel afsluiten anders kan ik 2 keer het Urkerland helemaal vol schrijven. Ik wil een oproep doen aan ons saamhorig Urk. Heb respect voor elkaar en respecteer beide kanten als je er anders over denkt. Ik heb het gevoel dat de liefde onderling verkoeld. Probeer je ook eens in een ander in te leven. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn.

Nu nog een klein stukje over de onrust met de jeugd en de ingezonden stukjes van mensen die het wel zouden weten hoe ze de jeugd aan moeten pakken. Ik denk dat die maar eens na moeten gaan denken dat ze zelf ook kalf zijn geweest. Inderdaad heeft de jeugd tegenwoordig meer vrijheid dan in onze tijd en zijn de tijden nu ook heel anders. Ook keur ik het niet goed wat ze doen (sommige acties zijn beneden pijl en ik hoop dat ze daarvoor ook hun verantwoordelijkheid nemen; je gooit geen stenen bij iemand door de ruit etc.). Ik vind het onbegrijpelijk dat onze Burgermeester als hoofd van de politie, de onrust op deze manier aanpakt, waar is hij mee bezig? Macht laten zien? De jeugd nog meer ophitsen? Is het dit keer deze burgemeester zijn doel waarvoor hij op Urk is aangesteld (kijk eens naar het filmpje met alle ME die naar Urk reden en politiebussen, waarvan er zaterdagavond om 21.00 een politiebus met 60 km over het wandel/fietspad reed in het Wilhelmina park). En wat ze voor de rest deden zal ik maar zo laten. Het begint al aardig op een dictatuurtje te lijken. Wat ben ik toch dankbaar, dat in mijn tijd het anders ging, we respect hadden voor politie Spoelstra en Dunnink, die gingen met de jeugd in gesprek, daar zat liefde en begrip.

Ook de gemeente Urk zou ik adviseren om bij zichzelf te rade te gaan of ze aan sommige oorzaken zelf geen schuld hebben. Wat is er voor onze jeugd. Wat er is was faciliteiten, moest buiten het dorp geplaatst worden om er maar geen last van te hebben. Zijn er al voldoende gesprekken geweest met de jeugd? Urk heeft veel jonge gezinnen en dus is er ook veel jeugd. Wat er nu speelt onder de jeugd zijn jaren lang opgebouwde frustraties. Ook daar heb je als B&W een verantwoordelijke taak gekregen. Vaak schrijft de pers leugens en worden foto’s en filmpjes uit andere plaatsen in Nederland gebruikt in de berichtgeving over Urk. Ook hier heeft de gemeente en de burgervader een belangrijke rol. Waar dit nu in resulteert dat sommige mensen denken zich er ook mee te moeten bemoeien en daarmee mensen tegen elkaar opzet. Wij willen niet dat er door de pers (daar is omroep Flevoland er ook één van) ons mooie dorp en volk weer eens te schande word gemaakt. Ook hierbij houd ik het verder kort. Ik hoop dat B&W (B in het bijzonder) hiermee rekening houdt en dat de rust wederkeert. Wens een ieder Gods zegen en heel veel liefde en wijsheid toe.

Loes Pasterkamp-Schinkel.


Onderstaande tekst is een bijdrage van Auke Post.


Bij een demo van NEE TEGEN 1,5 METER in Den Haag stond ik naast een vrouw die ook geen afscheid had kunnen nemen. Ook zij was slachtoffer van de Coronamaatregelen.

De jeugd in dit land mag helemaal niets meer en kan nergens heen. Is ook slachtoffer van de Coronamaatregelen.

De horeca gaat failliet. Oorzaak Coronamaatregelen.

De kerken zitten leeg vanwege de Coronamaatregelen.

De cultuur van Nederland gaat er aan vanwege de Coronamaatregelen.

De volksgezondheid gaat achteruit vanwege de Coronamaatregelen.

We worden tegen mekaar uitgespeeld door alle Coronamaatregelen.

Wordt het eens geen tijd dat we die Coronamaatregelen tegen het licht gaan houden?

Ondanks de mondkapjes en social distance en ondanks een gesloten horeca en halflege kerken gaat het griepvirus gewoon zijn gang. Dat is altijd al zo geweest en dat kun je niet tegenhouden met Coronamaatregelen, die niet wetenschappelijk zijn onderbouwd en feitelijk gewoon niet werken.

Voor de duidelijkheid corona is de verzamelnaam voor allerlei griepvirussen zoals, mers, sars, 2019 n-cov virussen samen te vatten onder de noemer griep.

Hoort griep niet bij het leven? Moeten we voor een gemiddeld sterftecijfer het hele land plat gooien, nabestaanden verweesd achter laten, ons uit de kerk laten jagen en de jeugd aan banden leggen?

Stop met onbetrouwbare PCR testen en gooi het land weer open. Wie ziek is blijft thuis, wie bang is ook en de rest gaat weer gewoon in vrijheid het leven leiden dat we ook deden toen er nog geen PCR testen bestonden.

O ja, versterk je immuunsysteem. Beweeg, eet gezond, slik vitamine's en doe weer normaal.


Ik kreeg de onderstaande tekst toegezonden.


Het oude normaal keert niet meer terug”.

Dit is dus,”het nieuwe normaal”. Ik maak me zorgen over hoe makkelijk de mensheid te beïnvloeden is. Hoe makkelijk we onze vrijheden en al dat leuk is opgeven. Wat een massahysterie. Waar zijn we in hemelsnaam in beland en hoe kunnen mensen hardnekkig dit verhaal blijven steunen? Onze beleidsbepalers zeggen letterlijk op video dat mondkapjes gering helpen, je bij een positieve PCR test niet over besmettingen kunt praten, liegen over groepsimmuniteit, dat 1,5m afstand niet helpt enz enz. We hebben het zelfs over een avondklok, verplicht vaccineren, een puntensysteem en nog meer van dit soort maatregelen. En wat doen wij? Wij pikken het en normaliseren het. Hoe kan het dat wij als burgers ons laten verplichten zonder dat ze deze zaken wetenschappelijk goed kunnen ondersteunen? Wanneer feiten niet meer kunnen overtuigen, wat moeten we dan nog?

Natuurlijk moeten we mensen beschermen maar hoort de dood niet gewoon bij het leven? Hoe hard dit ook klinkt! Als er nu net zoveel doden vallen als ieder jaar tijdens een normaal tot stevig griepseizoen, waar zit hem dan het verschil in? Het praten over “besmettingen”? Dat mensen aan de beademing moeten en er klachten aan overhouden? Dat was in het verleden ook het geval tijdens stevige griepseizoenen. Toen kon de zorg het ook niet aan, lagen er jonge mensen op de IC en gingen er meer mensen dood MET VACCIN dan nu zonder. En nee dat komt niet door de maatregelen lieve mensen. Dat de zorg het niet aan kan komt door jaren lang bezuinigen van ons kabinet. En wat hebben ze er tussen de “eerste golf” en “tweede golf” gedaan om het op te schalen? Precies, niks. Terwijl je zou denken dat het opgeleide ziekenhuis personeel dat weg is bezuinigd over de jaren vast nog wel ergens rond loopt, of zijn ze allemaal opeens verdwenen? Deze feiten staan overal online. Wanneer feiten niet meer kunnen overtuigen, wat moeten we dan nog? Moeten we allemaal inclusief onze kinderen ons leven opgeven voor iets wat nergens op gebaseerd is?

In Denemarken is zonder mondkapjesplicht en zonder social distancing op scholen bijna weer de normale situatie van vóór de coronacrisis bereikt. Die normale situatie is – gezien de absurde pleidooien in de Tweede Kamer, en het verplichten van mondkapjes in winkels en publieke ruimtes – echter iets waar het Nederlandse parlement overduidelijk NIET naar terug wil. Dan hoor je mensen praten over dat het in landen als Denemarken en Zweden niet zo dichtbevolkt is als in Nederland, dus??? Het blijkt dus toch mogelijk te zijn.

Blijkbaar is het niet meer normaal om je familie te bezoeken, vrienden te bezoeken, een drankje te doen in de stad, een feestje te vieren, kortom gewoon te leven en genieten van het leven. Tegenwoordig ben je een aso als je vrij wil ademen en genieten van het leven want dat is het nieuwe normaal en iedereen schikt zich daarin alsof het totaal niet belachelijk is. En dat allemaal om de veronderstelde verspreiding van een virus in te dammen, dat in alle landen die deze maatregelen nemen al maanden nog amper slachtoffers maakt. maar desondanks wordt het beeld dat de zorg weer ‘overbelast’ wordt met ‘corona patiënten’, dagelijks herhaald, en weigeren de politieke en medische autoriteiten te erkennen dat de gebruikte PCR test – OOK VOLGENS DE UITVINDER EN DE FABRIKANTEN – volkomen ongeschikt is om Covid-19 te detecteren. En raad eens? Het complete beleid is gebaseerd op deze nutteloze testen.

Feit is dat eén procent van wie covid-19 oploopt, overlijdt aan de ziekte. De overlijdenskans stijgt sterk met leeftijd én geslacht. Ruim 99 procent van wie met covid-19 besmet raakt, overleeft de ziekte. De zogenaamde Infection Fatality Rate (IFR) voor ons land wordt op 0,97 procent geschat. 99 PROCENT OVERLEEFT! Dan kunnen we over alle maatregelen discussiëren maar wanneer feiten niet meer kunnen overtuigen, wat moeten we dan nog?